Gratis proberen Inloggen
cirkel
cirkels

Kleisteen boekhouden

Uw digitale expert in administratie

Sinds het ontstaan van online boekhoudpakketten in Nederland heeft Kleisteen Boekhouden zich constant bewezen als de betrouwbare partner voor bedrijven van elk formaat. Ons systeem, voortdurend verfijnd en verbeterd op basis van waardevolle feedback van onze klanten, heeft als doel om de administratieve processen voor zowel ondernemers als financiële professionals te stroomlijnen.

Probeer 30 dagen gratis 

of stel jouw vraag

Wat maakt Kleisteen onderscheidend?

Kleisteen heeft zich onderscheiden in het landschap van online boekhoudoplossingen door zijn unieke combinatie van expertise, samenwerking en flexibiliteit.

Voorloper in de markt: Als een van de eerste online boekhoudplatforms in Nederland koppelt Kleisteen jarenlange ervaring aan actuele marktkennis.

Samenwerking met gebruikers: Door intensieve samenwerking met zowel ondernemers als accountants blijft onze software naadloos aansluiten op actuele behoeften.

Geïntegreerde functies: Van facturatie tot BTW-aangiften en bankmutaties, Kleisteen biedt een gestroomlijnde, alles-in-één boekhoudervaring.

Toegankelijke ondersteuning: Met persoonlijke begeleiding, inclusief een gratis opstartconsult, zorgen we dat u optimaal profiteert van onze software.

Een introductie tot Kleisteen Boekhouden

Bij het ontwerpen van Kleisteen Boekhouden stond één centrale gedachte voorop: het creëren van een intuïtieve gebruikerservaring die boekhouden niet alleen efficiënter, maar ook aangenamer maakt. Door nauwgezet samen te werken met designers en feedback van gebruikers te integreren, hebben we een lay-out gecreëerd die logisch en gestroomlijnd aanvoelt. Het resultaat is een platform waarbij elk element zorgvuldig is geplaatst om uw administratieve taken zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Bent u benieuwd naar ons boekhoudprogramma? Bekijk dan onze demonstratievideo en krijg direct een beter beeld van wat Kleisteen Boekhouden u te bieden heeft.

Vragen? Stel ze hier!
pakketten-visuals_standaard-klein

Kleisteen Standaard

Vliegende start maken? Kies ons Standaard pakket. Dit is een compleet online boekhoudpakket inclusief relatiebeheer en online facturering voor 17,50 euro per maand. Starters krijgen het eerste jaar 50% korting!

Kleisteen Standaard
pakketten-visuals_premium-klein

Kleisteen Premium

Meer modules en functies nodig? Kies voor Kleisteen Premium. Hiermee komen veel extra functies beschikbaar zoals uren facturatie, rollenbeheer voor medewerkers en gebruik van vreemde valuta tot je beschikking.

Kleisteen Premium
Kleisteen pro

Kleisteen Pro

Voor het professionele MKB heeft Kleisteen het PRO pakket: een volledig softwarepakket voor je handelsbedrijf. Zo regel je jouw voorraadbeheer, inkoop/verkoop orders en urenregistratie makkelijk en snel via Kleisteen.

Kleisteen Pro

Meer nodig? Bekijk onze modules

Kleisteen Boekhouden begrijpt dat geen twee bedrijven identiek zijn. Daarom hebben we specifieke modules ontwikkeld die inspelen op uiteenlopende zakelijke vereisten. Met onze Module Projecten en Urenregistratie krijgt u grip op elk project. U volgt nauwgezet de winstgevendheid, registreert uren per medewerker, klant of project, en factureert met gemak. Een extra tip: laat medewerkers zelf hun uren invoeren via hun mobiele apparaat voor extra efficiëntie.

Voor bedrijven die handel drijven of voorraden beheren, is de Module Handel en Voorraadbeheer een gamechanger. Deze module biedt mogelijkheden om voorraad te beheren, meerdere magazijnen toe te voegen, orders te verwerken en vereenvoudigt tegelijkertijd het facturatieproces.

Breng je boekhouding naar een nieuw niveau

Zet nu de stap naar geoptimaliseerde boekhouding met Kleisteen. Maak je financiële beheer zowel efficiënter als nauwkeuriger. Gecombineerd met onze topklasse klantenservice beschik je over alle tools om je administratie naar een nieuw niveau te brengen. Lees hieronder de ervaringen van onze tevreden klanten.

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan