Gratis proberen Inloggen
cirkel

Boekhoudpakket voor starters

Eerste jaar 50% korting

Er zijn weinig dingen spannender dan het beginnen van een eigen bedrijf. De eerste stap is meestal de inschrijving bij de KVK en het aanvragen van een BTW-nummer. Het bijhouden van een boekhouding wordt vaak ervaren als een noodzakelijk kwaad.

cirkel cirkels

Waarom is het nodig om een boekhouding bij te houden?

Ten eerste voor de belastingdienst. Om vast te stellen wat je aan BTW (omzetbelasting) moet betalen of terugkrijgt, en wat je aan inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting (in geval van NV of BV) moet afdragen aan het eind van het jaar.

Maar ook voor jezelf! Om te weten hoe je bedrijf er voor staat en om zicht te houden op wat je nog moet ontvangen van je klanten (debiteuren) en wat je nog moet betalen aan leveranciers (crediteuren). In Kleisteen zie je na het inloggen meteen hoe je ervoor staat.

BTW-aangifte met 1 druk op de knop

Gelukkig kun je de BTW-aangifte met Kleisteen makkelijk zelf doen. Als de kosten en omzet zijn ingevoerd, krijg je met 1 druk op de knop de BTW-aangifte uit het pakket. Als starter kan het goed zijn dat de kosten hoger zijn dan de omzet. In dat geval zul je vaak BTW terug ontvangen. Een goede reden om de aangifte op tijd te doen!

Samenwerken met je boekhouder

We raden iedere ondernemer aan om met een boekhouder samen te werken.
Afhankelijk van je wensen zoals beschikbare tijd en budget, kun je een taakverdeling maken. Een groot voordeel van een online boekhoudpakket is dat samenwerken heel makkelijk is.

BEKIJK HIER DE AANGESLOTEN BOEKHOUDERS

Probeer Kleisteen 30 dagen gratis

KLEISTEEN is de eerste 30 dagen gratis. Na aanmelding kun je direct beginnen in je klaargezette basis-administratie. Weet je niet hoe? Je ontvangt direct handige starters-tips. Mocht je er niet uitkomen dan helpen wij je graag op weg met een telefonisch startconsult. Support per e-mail zit ook bij de prijs inbegrepen.

KIES HIER JE PAKKET →

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan