Gratis proberen Inloggen
cirkel
cirkels

Waar is KLEISTEEN beter in dan Exact?

Dat is een terechte vraag die we nooit helemaal zonder vooroordeel kunnen beantwoorden. Dus in plaats van de zoveelste saaie zij-aan-zij-vergelijking van functionaliteiten, delen we enkele waardevolle functionaliteiten die je óók in Kleisteen kunt vinden, zonder dat je teveel betaalt.

Online boekhouden met Kleisteen

Een boekhoudprogramma heeft natuurlijk maar 1 hoofdfunctie; het onderhouden van je boekhouding. De meeste boekhoudsoftware komen hierdoor veel met elkaar overeen. Een boekhoudsoftware moet uiteraard de benodigde functionaliteiten hebben voor een strakke boekhouding. Zo heeft Kleisteen, net zoals alle andere boekhoudsoftware:

✅ Het complete pakket met alle benodigdheden voor de basis boekhouding.
✅ Onbeperkt (elektronische) facturen maken en verzenden.
✅ Betaal-link op je factuur (Ideal betalingen).
✅ Via Kleisteen aanmaningen en/of herinneringen versturen.
✅ De software koppelen met diverse banken.
✅ Een digitaal archief voor al je inkoopfacturen en bonnetjes.
✅ Online samenwerken met je boekhouder.
✅ Een systeem om al je relatiegegevens in te voeren.
✅ Een financieel dashboard met grafieken op je startpagina.
✅ Urenregistratie en factureren.

Gratis proberen

Bekijk de volledige vergelijking

Bij Kleisteen krijg je voor een klein(er) prijsje zóveel features, dat je niet verder hoeft te kijken. Benieuwd naar de volledige vergelijking met Exact? Om het makkelijk te maken, hebben wij ons pakket naast Exact gehouden. Zo kun jij in één overzicht zien wat je krijgt voor welke prijs!

Download Kleisteen vs. Exact

Wat anderen over Kleisteen zeggen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

3 fijne dingen die je van Kleisteen kan verwachten 💪

Gratis opstarthulp en een goede helpdesk

Nieuw bij Kleisteen? Dan sta je er niet alleen voor. We begrijpen dat een nieuwe tool met allerlei functionaliteiten overweldigend kan zijn. Daarom zorgen wij dat jij snel van start kan gaan. Uiteraard staan we nog steeds klaar voor alle vragen die je hebt na het opstarten!

Jouw gegevens blijven veilig bewaard

Toch je abonnement stoppen? Bij Kleisteen worden je gegevens nog minimaal 7 jaar gratis bewaard. Deze kun je daarna gewoon nog inzien en exporteren. Wel zo netjes toch?

Pas je abonnement aan jouw behoefte aan

Meer functies nodig? Of minder? Bij Kleisteen is het mogelijk om je pakket maandelijks aan te passen. Zo is het boekhoudpakket altijd perfect afgestemd op jouw bedrijf.

Een extra stukje service

Naast de belangrijke functionaliteiten zijn er andere manieren waardoor een boekhoudprogramma zich kan onderscheiden van andere pakketten. Waar Kleisteen zich echt onderscheidt van de rest is hoe wij onze boekhoudsoftware leveren; met een uitstekende service en een strakke prijs.

Kleisteen staat bekend om haar klantgerichte service. Wij bieden persoonlijke ondersteuning en zijn altijd bereid om te helpen bij vragen of problemen. Of je nu een beginnende gebruiker bent die hulp nodig heeft bij het instellen van het systeem, of een ervaren boekhouder die geavanceerde vragen heeft. Kleisteen staat voor je klaar.

Tenslotte is de prijs-kwaliteitverhouding van Kleisteen boekhoudsoftware zeer aantrekkelijk. Je krijgt toegang tot een krachtige en gebruiksvriendelijke tool voor een betaalbare prijs, waardoor je jouw bedrijfsresultaten kan verbeteren zonder dat dit ten koste gaat van je budget.

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan