Gratis proberen Inloggen
cirkel
cirkels

Online Boekhouden

Hét ideale boekhoudpakket voor jou

In een wereld waar de technologie razendsnel evolueert, biedt online boekhouden ondernemers de mogelijkheid om hun administratie efficiënter en effectiever te beheren. Bij Kleisteen bieden wij bedrijven mogelijkheid om hun financiële zaken te stroomlijnen.

Probeer 30 dagen gratis 

of stel jouw vraag

 

Bij Kleisteen krijg je altijd…

✔Snelle support     ✔Keuze uit 3 pakketen    ✔Voordelig boekhouden

Waarom kiezen voor online boekhouden

Online boekhouden is voor veel bedrijven essentieel. Dit heeft alles te maken met het feit dat de voordelen van een online boekhouding van grote invloed zijn op de efficiëntie van het werk.

✔ Ongeëvenaarde toegankelijkheid: Eén van de voordelen van online boekhouden is de toegankelijkheid. Vanaf overal heb jij inzicht in jouw boekhouding. Dit stelt je in staat om snel te reageren op financiële veranderingen en biedt een grotere flexibiliteit in het beheer van de bedrijfsvoering.

✔ Real-time inzicht: Een ander cruciaal voordeel is de toegang tot real-time gegevens. Met Kleisteen hebben je altijd de meest actuele informatie over de financiële situatie tot je beschikking. Dit is cruciaal voor het maken van geïnformeerde beslissingen en voor het ontwikkelen van strategieën die het bedrijf kunnen bevorderen.

starter-ondernemers-boekhouding

Starters

Als je net begint is de wereld van boekhouden waarschijnlijk nieuw voor je. Geen zorgen! We got your back. Wij helpen je met al je vragen en het opzetten van je administratie. Onze klantenservice is supersnel.

Meer voor starters
zzp-ondernemers-administratie

ZZP

Voer je bonnen en facturen in en je ziet in het Kleisteen-dashboard meteen hoe je ervoor staat. Kleisteen heeft bovendien veel extra’s die andere boekhoudpakketten niet hebben. Personaliseer jouw instellingen naar wens.

Meer voor ZZP'ers
mkb-ondernemers-boekhoud

MKB

Kleisteen is makkelijk uit te breiden. We groeien met je mee! Maak direct gebruik van de urenregistratie, projectbeheer en handel in onze boekhoudsoftware. En samenwerken met je boekhouder kan ook gemakkelijk.

MKB

Ook voor Accountants

Kleisteen is ontwikkeld in samenwerking met verschillende accountants en daarom óók bedoeld voor boekhouders en kantoren. Ben jij accountant? Dan is er de Kleisteen Accountancy Portal. Automatiseer tijdrovende taken, krijg real-time inzicht in financiële gegevens, en bied betere service aan je klanten.

Onze flexibele en schaalbare software past zich aan jouw behoeften aan, of je nu een klein kantoor hebt of een grote accountantsfirma. Met deze efficiënte structuur kunnen accountants zich volledig richten op hun kernactiviteiten, terwijl routinetaken naadloos worden geautomatiseerd. Wij bieden twee pakketten aan: Accountancy Lite en Accountancy Plus. Wil je weten welk pakket het beste past bij jouw kantoor? Neem dan contact met ons op.

Kies voor groei en efficiëntie met Kleisteen

Kleisteen is de ideale partner voor bedrijven die streven naar groei en efficiëntie in hun boekhoudprocessen. Er zijn verschillende redenen waarom Kleisteen de voorkeurskeuze is voor ondernemers:

Gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit: Wat direct opvalt bij het gebruik van Kleisteen is de intuïtieve interface. Daarnaast biedt Kleisteen de flexibiliteit om aangepaste rapporten en analyses te maken.

Integraties die het verschil maken: Kleisteen onderscheidt zich door zijn vermogen om naadloos te integreren met een verscheidenheid aan tools en applicaties. Deze integraties zorgen ervoor dat bedrijven het maximale uit hun online boekhoudervaring kunnen halen en verschillende processen kunnen stroomlijnen.

pakketten-visuals_standaard-klein

Kleisteen Standaard

Vliegende start maken? Kies ons Standaard pakket. Dit is een compleet online boekhoudpakket inclusief relatiebeheer en online facturering voor 17,50 euro per maand. Starters krijgen het eerste jaar 50% korting!

Kleisteen Standaard
Kleisteen premium

Kleisteen Premium

Meer modules en functies nodig? Kies voor Kleisteen Premium. Hiermee komen veel extra functies beschikbaar zoals uren facturatie, rollenbeheer voor medewerkers en gebruik van vreemde valuta tot je beschikking.

Kleisteen Premium
Kleisteen pro

Kleisteen Pro

Voor het professionele MKB heeft Kleisteen het PRO pakket: een volledig softwarepakket voor je handelsbedrijf. Zo regel je jouw voorraadbeheer, inkoop/verkoop orders en urenregistratie makkelijk en snel via Kleisteen.

Kleisteen Pro

Breng je boekhouding naar een nieuw niveau

Het is tijd om de volgende stap te zetten met Kleisteen. Maak jouw financiële beheer niet alleen efficiënter maar ook accurater. Voeg daar de uitmuntende klantenservice aan toe, en je hebt alle ingrediënten om je boekhouding echt naar een hoger plan te tillen. Bekijk hieronder wat onze klanten over ons zeggen.

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan