Gratis proberen Inloggen
cirkel
cirkels

Online Boekhouden

Online boekhouden is een moderne en efficiënte manier om je boekhouding bij te houden via internet. In plaats van het traditionele papierwerk en handmatige invoer, maakt online boekhouden gebruik van digitale tools en software die je in staat stellen om je financiële gegevens veilig en gemakkelijk te beheren. Het stelt je in staat om overal en altijd toegang te hebben tot je boekhouding, waardoor je flexibiliteit en controle hebt over je financiële processen.

Lees hier meer over online boekhouden met Kleisteen

Online boekhouden met Kleisteen

Kleisteen Online Boekhouden is een geavanceerd boekhoudprogramma dat speciaal is ontworpen om kleine en middelgrote ondernemingen te ondersteunen bij hun financiële administratie. Met Kleisteen kun je je boekhouding eenvoudig en efficiënt organiseren, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere belangrijke taken in je bedrijf.

Voordelen van online boekhouden

Tijdregistratie

Met Kleisteen kun je nauwkeurig je tijd bijhouden en registreren. Dit is vooral handig voor dienstverlenende bedrijven of freelancers die op basis van gewerkte uren factureren. Met de ingebouwde tijdregistratietool kun je eenvoudig je gewerkte uren bijhouden en deze direct verwerken in je boekhouding.

BTW-aangifte

Het doen van je btw-aangifte kan een tijdrovend proces zijn, maar met Kleisteen wordt het een fluitje van een cent. Het programma berekent automatisch je btw-bedragen op basis van je financiële gegevens, zodat je snel en accuraat je btw-aangifte kunt indienen. Dit bespaart je kostbare tijd en minimaliseert de kans op fouten.

Excel-integratie

Voor veel ondernemers is Excel een vertrouwd hulpmiddel voor het beheren van financiële gegevens. Met Kleisteen kun je moeiteloos je bestaande Excel-spreadsheets importeren en integreren in het boekhoudprogramma. Op deze manier kun je profiteren van de voordelen van online boekhouden zonder afscheid te hoeven nemen van je vertrouwde Excel-werkbladen.

Exact Online boekhouden

Naast Kleisteen is er ook Exact Online, een bekend en betrouwbaar online boekhoudprogramma dat door veel ondernemers wordt gebruikt. Onze Kleisteen Software is net zo uitgebreid, maar wel voordeliger voor ondernemers en accountants. Verder hebben wij het voordeel dat je direct met de makers van de software contact hebt als er vragen zijn. We kunnen je altijd snel te woord staan.

Het belang van een goed boekhoudprogramma

Een efficiënt boekhoudprogramma, zoals Kleisteen Online Boekhouden of Exact Online, is essentieel voor een succesvolle bedrijfsvoering. Het stelt je in staat om je administratieve processen te stroomlijnen, tijd te besparen en nauwkeurige financiële gegevens te genereren. Met een betrouwbaar boekhoudprogramma kun je facturen opstellen, je btw-aangifte eenvoudig regelen en je financiële situatie altijd en overal inzien.

Kies voor Kleisteen Online Boekhouden

Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigd bedrijf runt, Kleisteen Online Boekhouden biedt de tools en functionaliteiten die je nodig hebt om je financiële administratie op orde te krijgen en te houden. Met Kleisteen bespaar je tijd, minimaliseer je fouten en krijg je een duidelijk overzicht van je bedrijfsfinanciën. Neem vandaag nog de stap naar efficiënt online boekhouden met Kleisteen!

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan