Gratis proberen Inloggen
cirkel
cirkels

GRATIS Proberen

Meld je hier aan en ontvang de link om je aanmelding voor Kleisteen Online Boekhouden te bevestigen. Begin binnen 5 minuten.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)

Beste prijs kwaliteit Boekhoudsoftware

Kleisteen staat bekend om haar klantgerichte service. Wij bieden persoonlijke ondersteuning en zijn altijd bereid om te helpen bij vragen of problemen. Of je nu een beginnende gebruiker bent die hulp nodig heeft bij het instellen van het systeem, of een ervaren boekhouder die geavanceerde vragen heeft. Kleisteen staat voor je klaar.

Tenslotte is de prijs-kwaliteitverhouding van Kleisteen boekhoudsoftware zeer aantrekkelijk. Je krijgt toegang tot een krachtige en gebruiksvriendelijke tool voor een betaalbare prijs, waardoor je jouw bedrijfsresultaten kan verbeteren zonder dat dit ten koste gaat van je budget.

Offerte-aanpassing

Met Kleisteen.nl kunt je offertes aanpassen aan jouw merk, inclusief het toevoegen van jouw logo en het gebruik van bedrijfskleuren en lettertypes.

GRATIS PROBEREN

Gratis workshops

Regelmatig geven we gratis workshops voor accountants.

Persoonlijk contact

Altijd gratis en persoonlijke begeleiding.

Vanaf €2,10 per maand

+ de gratis Accountancy Portal

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan