Gratis proberen Inloggen
cirkel
cirkels

Onze reviews

Lees hier wat anderen vinden van Kleisteen Online Boekhouden.

Goed prijs kwaliteit verhouding

Wij gebruiken inmiddels al heel wat jaren Kleisteen voor en met onze klanten. Het is een programma met veel mogelijkheden voor een goede prijs en het is eenvoudig in gebruik. Ook het contact met de medewerkers van Kleisteen is altijd prettig wanneer we vragen hebben of ergens niet uit komen. Er wordt serieus gekeken naar de wensen die we hebben. Wij zijn een heel tevreden klant.

Brünet de Water (Finalyses)
Al jaren blij met Kleisteen!

Al ruim 10 jaar werk ik met mijn administratiekantoor en klanten met veel plezier samen met Kleisteen. De software van Kleisteen maakt het online boekhouden samen met de klanten efficiënt en volgbaar. Ze zijn continu bezig met het innoveren van de software en werken vooruitstrevend! En voor hulpvragen zijn ze altijd bereikbaar, heel fijn!

Saskia Bothof - van Kol (Buro 98 (voorheen Buro Bothof))
Gevonden wat ik zocht!

Ik was op zoek naar nieuwe boekhoudsoftware en ben uiteindelijk uitgekomen bij Kleisteen. Waarom? 1. Het persoonlijke contact met de klanten. Hierdoor is ook de communicatie veel gemakkelijker, dit laat bij de grotere leveranciers nog wel eens te wensen over! 2. Tijdens het gebruik van het pakket wordt duidelijk dat de software ook is ontwikkeld met focus op de boekhouders / accountants.

WMH Lindelauf (Administratiekantoor Lindelauf)
Veel tijd besparen met Kleisteen

Kleisteen is eenvoudig in gebruik en maakt gebruik van de laatste technologie. Denk aan robotic accounting, scan en herken en bankkoppelingen. Dat scheelt bakken met tijd. Heel handig voor administratiekantoren: de tijd die je in de administratie van een klant werkt wordt (semi) automatisch bijgehouden in je uren administratie. Ook belangrijk: helpdesk reageert altijd binnen een dag per email.

Eric Plantema (Certified Control (ccontrol.nl))
Tevreden klant. Helaas nu gestopt wegen pensionering

Ik had al in 2006 Kleisteen ontdekt en ben sinds die tijd klant. Heb ook van 2 stichtingen waarmee ik te maken heb de boekhouding in Kleisteen gezet. Dat geeft de tevredenheid aan. Wat vooral al die tijd belangrijk was en is, is dat de paar keer dat ik een vraag had of probleem, heeft de helpdesk bijna altijd op dezelfde dag en anders zeker de volgende werkdag gereageerd. Kortom TOP.

Maarten van 't Hof (FM-net (en stichting Kunstwerk, Politieke partij Lokaal Realisme))
Kleisteen online boekhouden, Top oplossing

Als accountantskantoor, maar ook veel van onze cliënten, gebruiken wij Kleisteen. Wij ervaren het persoonlijke contact en de flexibiliteit van het goede boekhoudpakket waarin alles is geïntegreerd als erg fijn. Daarbij zijn de prijzen voor het pakket heel netjes. Veel mogelijkheden die door het persoonlijke contact ook goed ingezet kunnen worden. De samenwerking via Kleisteen met onze cliënten is top.

P. Kappenberg (TK-Adviseurs, Thuis in accountancy zaken)
Al jaren zeer tevreden over Kleisteen!

Sinds 2014 maak ik als administratiekantoor gebruik van Kleisteen. Ik ben zeer tevreden met het pakket en de organisatie erachter. Het pakket biedt heel veel mogelijkheden tegen een eerlijke prijs. De organisatie is klein en daardoor ook persoonlijk en ze denken goed met je mee. Kortom, een echter aanrader!

Tineke Krommenhoek (Administratiekantoor Javekro - Oud-Beijerland/Heinenoord)
Kleisteen online boekhouden, een geweldig programma voor zowel ondernemer als administratiekantoor.

Kleisteen is een fantastisch pakket: Eenvoudig te snappen voor de niet boekhoudkundig geschoolde gebruiker. De professional exporteert eenvoudig alle informatie digitaal naar zijn eigen werkomgeving. Alles digitaal onder handbereik, de bank wordt eenvoudig digitaal gekoppeld, alle verkoop- en kostendocumenten worden digitaal aan de boekingen gekoppeld. Alles tegen een aantrekkelijk tarief!

Herman Smit (HS Finance)
Makkelijke complete software

Kleisteen is een betaalbaar en compleet boekhoudpakket wat door klanten als makkelijk ervaren wordt, zij vinden al snel hun weg in de software. Het is makkelijk samenwerken op elk niveau. Ik heb 99% van al mijn klanten ondergebracht in Kleisteen. De helpdesk is zeer snel, en makkelijk bereikbaar! Zij staan ook open voor ideeën, wat heel fijn is!

Sandra Knopperts (Sandra Knopperts Administratiekantoor)
Blij dat we ooit gekozen hebben voor de software van Kleisteen

Als administratiekantoor lettend op prijs/kwaliteit inmiddels al die jaren verschrikkelijk tevreden over de software, de enorm snelle support, het persoonlijk contact met de mensen van Kleisteen, de ontwikkeling van de software, de buitengewone service en het gebruikersgemak van de software. (98% van onze klanten werkt er mee), is betaalbaar en ziet er prima en logisch uit. Top product en aanrader

Nic-Jan Schrier en Cherinda Hannewijk (Nic-Jan Schrier Administratieve Diensten v.o.f.)
FAN

Ben als boekhouder verschillende systemen gewend. Werk al jaren met Kleisteen en verwijs iedereen door naar Kleisteen. Met nieuwe klanten, veelal ZZP'ers, ga ik ook altijd direct in gesprek om Kleisteen te adviseren, ook al betreft het een kleine administratie. De maandelijkse kosten zijn door een ieder te betalen en het levert zoveel voordelen op! In Kleisteen is alles overzichtelijk!

Ans Schoutsen (Ans Schoutsen Administraties)
Veel voor weinig. Zeer gebruiksvriendelijk.

Kleisteen is voor een redelijke prijs een behoorlijk compleet boekhoudpakket. Kleisteen heeft mij laten zien dat boekhouden leuk kan zijn. Het werkt als het telkens oplossen van een puzzel. Zonder veel contact met de klant kan ik mijn werk al behoorlijk ver afronden. Een goede taakverdeling tussen klant en administratiekantoor maakt het proces efficiënt.

Frank Overgoor (Administratiekantoor Zegmaarfrank)
cirkel cirkels

Uitstekende service bij Kleisteen

Twijfel je nog welk boekhoudpakket bij jou past? Het rotsvaste Kleisteen team staat voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Ook als je klant bij ons bent, staan we voor jou klaar. Wij staan bekend om onze uitstekende klantenservice. Maak eerst vrijblijvend kennis met ons en onze boekhoudpakketten. Dit kan gratis voor de eerste 30 dagen. Daarna besluit je of je doorgaat met Kleisteen, je zit nog nergens aan vast.

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan