Nog makkelijker uw administratie doen dankzij de partners van Kleisteen

kleisteen elvy UBL facturen

Met Elvy kunnen facturen die in PDF en een aantal andere formaten naar uw Kleisteen inbox gestuurd worden, omgezet worden in UBL-formaat, waardoor ze snel in uw boekhouding kunnen worden ingelezen. Diverse gegevens worden dan automatisch overgenomen zodat er minder hoeft te worden overgetikt. Voor administratiekantoren is dit een onmisbare tool die bovendien maar 60,- per maand kost voor AL UW administraties.

“>Speedbooks software - koppeling online boekhouden

Kleisteen heeft een koppeling met Speedbooks waardoor cijfers uit Kleisteen makkelijk kunnen worden ingelezen in Speedbooks, die vervolgens alle mogelijke rapportages en bewerkingen toestaat.
Bekijk Speedbooks

ubl facturen

Go2ubl zorgt er voor dat nagenoeg AL uw inkoopfacturen en bonnetjes in Kleisteen binnenkomen in UBL-formaat, wat betekent dat deze met 1 druk op de knop ingeboekt kunnen worden.

Creaim- automatisering online boekhouden

In samenwerking met Creaim biedt Kleisteen een portal aan voor het autoriseren en verzenden van Belastingaangiftes in SBR formaat; beschikbaar voor kantoren.

Chainwise bedrijfssoftware - koppeling online boekhoudprogramma

ChainWise (Hengelo) levert bedrijfssoftware die zich richt op de ondersteuning van bedrijfsprocessen voor kleine en middelgrote ondernemingen en instellingen.
De koppeling met Kleisteen: De in ChainWise gegenereerde facturen met debiteuren-informatie kunnen hiermee overgezet worden naar de financiële administratie van Kleisteen. Met een enkele druk op de knop is de informatie actueel. Op slechts één plek worden gegevens van debiteuren en crediteuren bijgehouden.

storecove

Met Storecove werken we samen als het gaat om makkelijk inkoopfacturen op te halen van aanbieders waarvoor je anders moet inloggen in je klantenportaal (bijvoorbeeld je mobiele telefoon, internet, Parkmobile). Deze worden na 1 keer instellen netjes afgeleverd in je Kleisteen Inbox. Bovendien kun je met Storecove via Peppol facturen naar de overheid verzenden, wat vaak verplicht wordt gesteld.

tecknow fiscale software

We werken samen met Tecknow (fiscale software) voor onder andere het testen van onze RGS brugstaat.

“ADMINISTRATIE WORDT EEN STUK EENVOUDIGER…”