Kleisteen werkt samen met diverse
partners waarmee koppelingen gemaakt zijn:

Met Mijnwebwinkel is er een koppeling ontwikkeld voor het uitwisselen van administratieve gegevens met Kleisteen. Orders uit de Webwinkel kunnen hierdoor overgezet worden naar Kleisteen.

“>

Kleisteen heeft een koppeling met Speedbooks waardoor cijfers uit Kleisteen makkelijk kunnen worden ingelezen in Speedbooks, die vervolgens alle mogelijke rapportages en bewerkingen toestaat.
Bekijk Speedbooks

In samenwerking met Creaim biedt Kleisteen een portal aan voor het autoriseren en verzenden van Belastingaangiftes in SBR formaat; beschikbaar voor kantoren.

ChainWise (Hengelo) levert bedrijfssoftware die zich richt op de ondersteuning van bedrijfsprocessen voor kleine en middelgrote ondernemingen en instellingen.
De koppeling met Kleisteen: De in ChainWise gegenereerde facturen met debiteuren-informatie kunnen hiermee overgezet worden naar de financiële administratie van Kleisteen. Met een enkele druk op de knop is de informatie actueel. Op slechts één plek worden gegevens van debiteuren en crediteuren bijgehouden.

Kleisteen kan alle banken inlezen, maar met de ING Bank en bunq bank is er een automatische koppeling. Wanneer u over een rekening van Mijn ING Zakelijk beschikt, kunt u dit eenmalig instellen, waarna iedere ochtend alle bankmutaties van de vorige dag in Kleisteen staan, waar u ze meteen kunt matchen met uw openstaande posten. Deze koppeling kost u niets extra!

Beschikt u over een zakelijke bunq-rekening? Die kunt u ook gratis koppelen aan Kleisteen. Deze koppeling, gemaakt in samenwerking met bunq, zorgt ervoor dat alle transacties die u maakt met uw bunq-rekening automatisch en direct verschijnen in Kleisteen, en niet pas de volgende ochtend. Zo bent u iedere seconde van de dag verzekerd van een up-to-date overzicht.

“ADMINISTRATIE WORDT EEN STUK EENVOUDIGER…”