Loading...
Partners2018-07-10T10:00:03+00:00

Nog makkelijker uw administratie doen dankzij de partners van Kleisteen

Met Elvy kunnen facturen die in PDF formaat naar uw Kleisteen inbox gestuurd worden, omgezet worden in UBL-formaat, waardoor ze snel in uw boekhouding kunnen worden ingelezen.

Met Mijnwebwinkel is er een koppeling ontwikkeld voor het uitwisselen van administratieve gegevens met Kleisteen. Orders uit de Webwinkel kunnen hierdoor overgezet worden naar Kleisteen.

“>

Kleisteen heeft een koppeling met Speedbooks waardoor cijfers uit Kleisteen makkelijk kunnen worden ingelezen in Speedbooks, die vervolgens alle mogelijke rapportages en bewerkingen toestaat.
Bekijk Speedbooks

ubl facturen

Go2ubl zorgt er voor dat nagenoeg AL uw inkoopfacturen en bonnetjes in Kleisteen binnenkomen in UBL-formaat, wat betekent dat deze met 1 druk op de knop ingeboekt kunnen worden.

In samenwerking met Creaim biedt Kleisteen een portal aan voor het autoriseren en verzenden van Belastingaangiftes in SBR formaat; beschikbaar voor kantoren.

ChainWise (Hengelo) levert bedrijfssoftware die zich richt op de ondersteuning van bedrijfsprocessen voor kleine en middelgrote ondernemingen en instellingen.
De koppeling met Kleisteen: De in ChainWise gegenereerde facturen met debiteuren-informatie kunnen hiermee overgezet worden naar de financiële administratie van Kleisteen. Met een enkele druk op de knop is de informatie actueel. Op slechts één plek worden gegevens van debiteuren en crediteuren bijgehouden.

Kleisteen kan alle banken inlezen, maar met de ING Bank en bunq bank is er een automatische koppeling. Wanneer u over een rekening van Mijn ING Zakelijk beschikt, kunt u dit eenmalig instellen, waarna iedere ochtend alle bankmutaties van de vorige dag in Kleisteen staan, waar u ze meteen kunt matchen met uw openstaande posten. Deze koppeling kost u niets extra!

Beschikt u over een zakelijke bunq-rekening? Die kunt u ook gratis koppelen aan Kleisteen. Deze koppeling, gemaakt in samenwerking met bunq, zorgt ervoor dat alle transacties die u maakt met uw bunq-rekening automatisch en direct verschijnen in Kleisteen, en niet pas de volgende ochtend. Zo bent u iedere seconde van de dag verzekerd van een up-to-date overzicht.

Triodos bank

Meest recent is onze koppeling met Triodos. Zonder extra kosten iedere dag uw bankmutaties van Triodos bank in Kleisteen. Koppelen gaat vanuit Triodos.

“ADMINISTRATIE WORDT EEN STUK EENVOUDIGER…”