Gratis proberen Inloggen
cirkel
cirkels

Accountants

De boekhouding van jouw klanten op orde!

Het is van groot belang om te beschikken over betrouwbare, efficiënte en gebruiksvriendelijke boekhoudtools. Kleisteen biedt precies dat. Als een toonaangevend boekhoudprogramma is Kleisteen speciaal ontworpen om aan de unieke behoeften van accountants te voldoen. Het combineert uitgebreide functionaliteiten met een intuïtieve gebruikersinterface, waardoor het beheren van financiën. Of u nu een zelfstandige accountant bent of een groot accountantskantoor leidt, Kleisteen biedt de tools om de boekhouding van uw klanten ten alle tijden op orde te hebben.

Al vanaf €2,25 per maand

Meer dan een licentie, een partner

Kleisteen is niet zomaar een softwarelicentie; het is een partnerschap dat zich richt op de evolutie en groei van zowel de tool als de accountants die ervan afhankelijk zijn. Accountants hebben een unieke stem binnen dit partnerschap. Hun ervaringen, inzichten en feedback zijn niet alleen welkom, maar worden actief gezocht. Deze open dialoog stelt ons in staat om voortdurend te verbeteren en te innoveren.

De voordelen voor jou als accountant

Gratis workshops: De software biedt niet alleen geavanceerde functies, maar ook gratis workshops aan. Deze trainingen zijn speciaal ontworpen om gebruikers te helpen de meeste waarde uit het systeem te halen.

Persoonlijk contact: Voor elke vraag of suggestie kunt u terecht bij onze gekwalificeerde medewerkers met jarenlange ervaring in de accountancy. Dit persoonlijke contact garandeert dat problemen snel worden opgelost en dat klantfeedback serieus wordt genomen.

Vanaf €2,25 per maand: Kwaliteit hoeft niet altijd gepaard te gaan met hoge kosten. Kleisteen maakt dit principe waar door hun boekhoudsoftware al beschikbaar te stellen vanaf slechts €2,25. Dit maakt het voor accountants van elk formaat mogelijk om toegang te krijgen tot een hoogwaardig systeem zonder diep in de buidel te hoeven tasten.

Meer functies
2024-Kleisteen-Accountants-Software-Boekhoudpakket-Lite

Kleisteen Lite

Met het Lite pakket van Kleisteen kun jij jouw klanten volledig ontzorgen. Alle functies die hiervoor nodig zijn, zul je tot je beschikking hebben. Met Kleisteen Lite kun je naast de basis boekhouding ook gemakkelijk budgetteren, de vaste activa en transitorische posten bijhouden. Ten slotte is gebruik te maken van de Kleisteen Accountancy Portal waar alles draait om gemak. In deze portal is het invoeren van gegevens in een notendop gedaan! Dit maakt Kleisteen Lite ideaal voor de ondernemer die zijn boekhouding wilt uitbesteden.

Kleisteen Standaard
2024-Kleisteen-Accountants-Software-Boekhoudpakket-Plus

Kleisteen Plus

Kleisteen Plus neemt er een stapje bovenop. Met Kleisteen plus ervaar je alle voordelen van Kleisteen Lite en meer. Zo kun je je bank import nu ook automatiseren, is er niet alleen een digitale inbox voor bonnetjes maar ook een digitaal archief, en kunnen klanten eventueel ook in het programma om mee te kijken met hun boekhouding. Kies voor Kleisteen Plus als je net dat extra stukje service aan jouw klanten wilt bieden.

Kleisteen Premium

Al jouw klanten op 1 plek

Kleisteen boekhoudsoftware biedt accountants dat cruciale overzicht door alle klanten op één centrale plek samen te brengen. Geen gedoe meer met verschillende systemen of het doorspitten van meerdere databases; alles is direct toegankelijk en overzichtelijk gepresenteerd binnen Kleisteen's platform. Dit maakt het niet alleen gemakkelijker om snel te schakelen tussen klanten en hun specifieke administraties, maar verbetert ook de efficiëntie en nauwkeurigheid van de werkzaamheden. Het gevolg? Een soepelere workflow, tevreden klanten en meer tijd over voor strategische advisering. Met Kleisteen hebben accountants alle tools in handen om hun dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

Wat onze klanten over ons zeggen

We zijn altijd blij om te horen dat klanten ons programma op dezelfde manier ervaren als hoe wij ernaar kijken. Ons doel is een boekhoudprogramma voor allen. De geavanceerde gebruiker heeft alle benodigdheden om zijn gang te kunnen gaan terwijl de beginnende boekhouder alle nodige service zal krijgen om op gang te kunnen komen.

Voor de geavanceerde gebruiker biedt ons programma een breed scala aan functies en mogelijkheden, waardoor zij de vrijheid hebben om hun boekhouding op een efficiënte en uitgebreide manier te beheren. Aan de andere kant, begrijpen we dat de beginnende boekhouder wellicht extra ondersteuning nodig heeft. Daarom zorgen we ervoor dat zij toegang hebben tot alle nodige hulpmiddelen en klantenservice, om hen te helpen vertrouwd te raken met het systeem en hun boekhoudkundige taken met vertrouwen te kunnen uitvoeren.

Lees meer reviews

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan