Gratis proberen Inloggen
cirkel
cirkels

Accountants

Wij werken nauw samen met administratie- en accountantskantoren. Onze software is voor én met behulp van verschillende accountants tot stand gekomen. Jouw visie als professional in het werkveld is voor ons heel waardevol. Daarom zitten we regelmatig met accountants om tafel om onze software te blijven verbeteren. Daarnaast zijn wij dol op automatiseringen en slimme technieken, zodat de Kleisteen software altijd voldoet aan de wensen van de huidige markt. Ben je voor jouw kantoor op zoek naar een goede oplossing, neem dan contact met ons op.

Vanaf € 2,10 per maand

Doordat wij onze eigen software ontwikkelen houden wij de prijzen voor accountants- en boekhoudkantoren laag. Zo blijft Kleisteen ook interessant voor jouw klanten. Wij bieden twee pakketten aan: Accountancy Lite en Accountancy Plus. Wil je weten welk pakket het beste past bij jouw kantoor? Neem dan contact met ons op.

Naar de tarieven voor accountants

Als eerste nieuwe functionaliteiten testen?

Onze ontwikkelingen van de afgelopen jaren zijn voor een groot deel te danken aan onze partners. De kantoren die Kleisteen intensief gebruiken hebben actief inspraak bij nieuwe functionaliteiten. Ook kun je deze soms helpen testen om verbeteringen aan te brengen.
Kantoren die al wat langer met Kleisteen werken kunnen in aanmerking komen om Kleisteen Expert te worden.

Kleisteen Experts

Gratis workshops

Regelmatig geven we gratis workshops voor accountants.

Persoonlijk contact

Altijd gratis en persoonlijke begeleiding.

Vanaf €2,10 per maand

+ de gratis Accountancy Portal

De Kleisteen Accountancy Portal

Wij hebben de Accountancy Portal speciaal voor speciaal voor administratie- en accountantskantoren ontwikkeld. Het doel van de portal: zo min mogelijk tijd besteden aan het invoeren en verwerken van gegevens.

✓ Direct toegang tot al uw klant-administraties
✓ Overzicht per klant
✓ Adviesfunctie per klant over diverse fiscale zaken
✓ BTW module met verzending naar Digi-poort
✓ Overzicht van alle afgemelde administraties (gratis bewaard)

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan