Gratis proberen Inloggen
cirkel

Ons Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden

Onderzoeksbureau GBNED heeft 1 maart 2018 dit keurmerk toegekend voor onze boekhoudsoftware. In augustus 2022 is dit opnieuw beoordeeld en voor 3 jaar verlengd. Wij zijn hier uiteraard erg blij mee!

Het ” Keurmerk Betrouwbaar boekhouden” garandeert dat je software aanschaft die functioneel en kwalitatief voldoet aan de hoogste eisen van deze tijd én voor toekomstige ontwikkelingen. Er wordt op tientallen aspecten getest in een aantal gebieden: ✓ Gebruikersdocumentatie ✓ Functionaliteit ✓ Rapportage ✓ Robotic accounting ✓ Zekerheid ✓ Online samenwerken met accountant ✓ Bediening (gebruikersgemak) ✓ Service

cirkel cirkels

Kleisteen scoort goed op service, robotic accounting, online samenwerken, ingebruikname, functionaliteit, boekingen en rapportages.

Dit is wat GBNED over Kleisteen zegt: Kleisteen is in 2003 opgericht door Theo Smits en Jacqueline Langedijk. Onder de zelfde naam is Kleisteen daarmee een van de eerste online webbased boekhoudpakketten die in Nederland op de markt zijn gekomen. In de loop der jaren is Kleisteen, in overleg met gebruikers, uitgegroeid tot een online boekhoudpakket met ruime functionaliteit. “Voor elk wat wens” zo gezegd. Volgens de leverancier richt Kleisteen zich op het marktsegment ZZP en klein MKB.

Uitgebreide functionaliteit én flexibiliteit

Wij hebben Kleisteen beoordeeld volgens ons standaard open normenkader op meer dan 100 aspecten en eigenschappen. Wat ons met name opvalt is de uitgebreide functionaliteit als we dat relateren aan de beoogde doelgroep van het pakket. Op basis van een groot aantal instellingen is het pakket naar eigen inzicht in te richten c.q. te sturen. Na de invoer van enkele elementaire gegevens kan een gebruiker er ook voor kiezen verder te gaan met de standaard instellingen en direct met de boekhoudfuncties aan de slag gaan.

Omdat Kleisteen op alle onderdelen uit ons normenkader een voldoende scoort is het “Keurmerk Betrouwbaar boekhouden” toegekend overeenkomstig de voorwaarden die daarvoor zijn gesteld in ons normenkader.

Over “Keurmerk Betrouwbaar boekhouden”

Gerard Bottemanne van GBNED heeft het “Keurmerk Betrouwbaar boekhouden in het leven geroepen om boekhoudsoftware te beoordelen vanuit het primaire belang van de eindgebruiker. Zo wordt er beoordeeld op functionaliteit, bediening en service. Bij dit laatste speelt ook klanttevredenheid een rol. Onder de noemer “Robotic accounting” wordt uitgebreid aandacht besteed aan elektronische gegevensuitwisseling, waaronder elektronisch factureren en factuurverwerking op basis van UBL. En ook “online samenwerken met een accountants- of administratiekantoor” komt aan de orde. Meer informatie over het Keurmerk Betrouwbaar boekhouden is beschikbaar op www.betrouwbaarboekhouden.nl.

 

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan