Gratis proberen Inloggen
cirkel
cirkels

Online boekhouden ZZP

Wist je dat je als ondernemer ongeveer negen uur per week kwijt bent aan je administratie? Kleisteen denkt dat je die tijd wel beter kunt besteden, waardoor er uit jouw onderneming meer winst te halen valt. Kleisteen online boekhouden ZZP is het programma, waarmee jij snel en eenvoudig al je zaken op orde hebt. Daarnaast kun jij je richten op je onderneming. Deze online boekhoudsoftware kan jou uren van je tijd besparen én het risico op fouten is een stuk minder.

Lees hier meer over boekhouden voor zzp’ers

Kleisteen maakt online boekhouden zzp eenvoudig

Is online boekhouden als zzp’er verplicht? Nee, maar het kan je wel heel goed helpen. Kleisteen biedt online boekhouden software gratis voor de eerste 30 dagen, zodat je de tijd hebt om onze software te proberen. Met Kleisteen Standaard heb je al voor €17,50 een volledige boekhouding! Wat krijg je allemaal voor dit kleine bedrag?

  • online factureren (ook uren)
  • digitale inbox voor je bonnetjes (snel uploaden via je mobiel)
  • e-bankieren middels een bankkoppeling
  • Investeringen met automatische afschrijvingen
  • Je klanten en leveranciers beheren

Jouw belastingadviseur of boekhouder kan gekoppeld worden aan jouw online boekhouding. Zo heeft hij/zij direct een overzichtelijk inzicht, wat wil je nog meer?

Boekhoudsoftware MKB ook bij Kleisteen eenvoudig in gebruik

Groeit jouw bedrijf, dan groeit Kleisteen met je mee. Heb je meer personeel? Dan is de boekhoudsoftware MKB iets voor jou. Is dit online boekhouden gratis? Net als voor online boekhouden ZZP is onze boekhoudsoftware 30 dagen op proef. Online boekhoudsoftware MKB is net zo simpel in gebruik als de boekhoudsoftware eenmanszaak. Je hebt geen ervaring nodig in boekhouden om dit programma te gebruiken. Wij hebben de ervaring en zorgen voor een overzichtelijk geheel. Na het inloggen kun je meteen het actuele overzicht zien van omzet en kosten, cashflow en de bruto-winst marge.

Online boekhoudingen vergelijken en kom tot een passend boekhoudsoftware

Er zijn tientallen mogelijkheden voor Online boekhoudingen voor ZZP. Online boekhoudingen vergelijken kost echter best veel tijd. Toch is Kleisteen écht net even anders als alle andere pakketten voor boekhoudsoftware. Kleisteen zorgt voor hèt best passende programma, mede door de vele opties die je zelf aan je basis boekhoudsoftware eenmanszaak kunt toevoegen. Kleisteen kan dit als een van de weinige aanbieders toepassen.

Probeer een aantal aanbieders van online boekhouden gratis en vergelijk. Wij weten hoe moeilijk de keuze voor het juiste boekhoudsoftware zzp is en helpen je graag op weg. Kleisteen staat altijd voor jou klaar om jouw vragen te beantwoorden en stap voor stap te helpen.

ZZP Accounting software

Onze accounting software voor ZZP-ers is hoofdzakelijk in het Nederlands. Echter je kan ook voor Engels kiezen in onze software. Heb je naast Nederlandse klanten ook klanten die graag in het Engels werken? Dat kan. Kom je er niet uit? Dan helpen we je graag op weg.

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan