Gratis proberen Inloggen
cirkel
cirkels

Online boekhouden ZZP

Wist je dat je als ondernemer ongeveer negen uur per week kwijt bent aan je administratie? Kleisteen denkt dat je die tijd wel beter kunt besteden, waardoor er uit jouw onderneming meer winst te halen valt. Kleisteen is het Boekhoudprogramma voor ZZP’ers, waarmee jij snel en eenvoudig al je zaken op orde hebt. Daarnaast kun jij je richten op je onderneming. Deze online boekhoudsoftware kan jou uren van je tijd besparen én het risico op fouten is een stuk minder.

Lees meer over boekhouden voor ZZP’ers

Online boekhoudingen vergelijken

Er zijn tientallen mogelijkheden voor Online boekhoudingen voor ZZP. Online boekhoudingen vergelijken kost echter best veel tijd. Toch is Kleisteen écht net even anders als alle andere pakketten voor boekhoudsoftware. Kleisteen zorgt voor hèt best passende programma, mede door de vele opties die je zelf aan je basis boekhoudsoftware eenmanszaak kunt toevoegen. Kleisteen kan dit als een van de weinige aanbieders toepassen.

Probeer een aantal aanbieders van online boekhouden gratis en vergelijk. Wij weten hoe moeilijk de keuze voor het juiste boekhoudsoftware zzp is en helpen je graag op weg. Kleisteen staat altijd voor jou klaar om jouw vragen te beantwoorden en stap voor stap te helpen.

ZZP Accounting software

Efficiëntie de sleutel tot succes voor elke ZZP'er. Een accounting software voor ZZP'ers biedt precies dat: een gestroomlijnde en geautomatiseerde aanpak voor al uw boekhoudkundige behoeften. Met deze software kan een zelfstandige professional facturen opstellen, uitgaven bijhouden, BTW-aangifte doen en financiële rapporten genereren met slechts enkele muisklikken.

Door de integratie van innovatieve functies en gebruiksvriendelijke interfaces besparen ZZP'ers waardevolle tijd en verminderen ze de kans op fouten. Het kiezen van de juiste accounting software voor ZZP'ers is daarom niet alleen een slimme zakelijke beslissing, maar ook een investering in de groei en stabiliteit van uw onderneming.

Kleisteen maakt online boekhouden voor ZZP'ers eenvoudig

Is online boekhouden als zzp’er verplicht? Nee, maar het kan je wel heel goed helpen. Kleisteen biedt online boekhouden software gratis voor de eerste 30 dagen, zodat je de tijd hebt om onze software te proberen. Met Kleisteen Standaard heb je al voor €17,50 een volledige boekhouding! Wat krijg je allemaal voor dit kleine bedrag?

  • online factureren (ook uren)
  • digitale inbox voor je bonnetjes (snel uploaden via je mobiel)
  • e-bankieren middels een bankkoppeling
  • Investeringen met automatische afschrijvingen
  • Je klanten en leveranciers beheren
  • Jouw belastingadviseur of boekhouder kan gekoppeld worden aan jouw online boekhouding.

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan