Gratis proberen Inloggen
cirkel
cirkels

Online projectbeheer

Een project is in feite niets anders dan een opdracht. Klein of groot. In alle gevallen kun je de projecten-module (eigenlijk uren en projecten) van Kleisteen gebruiken om het financiële overzicht te houden. Bij de uren die je invoert kun je het project kiezen waar je ze aan wil hangen. Hetzelfde geldt voor kosten die je invoert. Ga je factureren dan kun je kiezen uit je lijst met openstaande projecten en uren die je wil factureren. Tijdens het project kun je blijven monitoren of je niet teveel over je ingecalculeerde uren of kosten heen gaat zodat je in ieder geval kunt ingrijpen als dit mogelijk is.

Bekijk alle functionaliteiten

Wat kun je met de project module van Kleisteen

Met de projectmodule van Kleisteen wordt projectbeheer een fluitje van een cent. Bekijk in één oogopslag het resultaat van elk project en houd grip op je financiën door te factureren op basis van een vaste prijs of uurprijs. Organisatie is de sleutel: koppel gemakkelijk uren, taken, activiteiten en zelfs medewerkers aan specifieke projecten. Daarnaast kun je zowel omzet als kosten direct koppelen aan een project voor een helder overzicht. De module biedt tevens de mogelijkheid om projectleiders aan te wijzen en interne uren bij te houden. Wil je in termijnen factureren? Ook dat is mogelijk. En met het handige overzicht zie je in een oogwenk de status van al je lopende projecten. Kortom, met Kleisteen heb je alles wat je nodig hebt voor efficiëntprojectbeheer onder één dak.

Urenregistratie doe je samen

Je medewerkers kunnen natuurlijk uren maken voor verschillende klanten. Factureer deze uren en leg ze vast per medewerker, maar ook per klant of per project. Laat je medewerkers zelf uren invoeren via hun mobiel. Ook kun je uren vastleggen die je wel wilt bijhouden, maar die je niet aan je klant door wil (of kan) factureren (interne/niet-declarabele uren). Zo houd jij het overzicht per project.

De projecten module: Voor wie is dat handig?

In alle gevallen kunnen je de projecten-module (eigenlijk uren en projecten) van Kleisteen gebruiken om het financiële overzicht te houden. Bij de uren die je invoert kun je het project kiezen waar je ze aan wil hangen. Hetzelfde geldt voor kosten die je invoert. Ga je factureren dan kun je kiezen uit je lijst met openstaande projecten en uren die je wil factureren. Tijdens het project kun je blijven monitoren of je niet teveel over je ingecalculeerde uren of kosten heen gaat zodat je in ieder geval kunt ingrijpen als dit mogelijk is.

Doordat je een voorcalculatie (je van te voren bedachte nodige uren/materialen) hebt ingevoerd kun je steeds vergelijken. Het invoeren van een voorcalculatie is trouwens niet verplicht, maar zul je in ieder geval gebruiken als je een offerte wil maken voor je klant.

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan