Gratis proberen Inloggen
cirkel
cirkels

ZZP of eenmanszaak

Makkelijk boekhouden voor ondernemers

Of je nu een eenmanszaak hebt of door het leven gaat als zzp'er. De pakketten van Kleisteen helpen je om inzicht te krijgen en door te groeien. Wij groeien met je mee. Kleisteen biedt verschillende pakketten aan voor ondernemers die op zoek zijn naar een makkelijke manier om hun boekhouding bij te houden. Deze pakketten zijn speciaal ontworpen om het boekhoudproces zo eenvoudig mogelijk te maken, zonder in te leveren op de functionaliteit en kwaliteit van de software.

Met Kleisteen kunnen ondernemers hun inkomsten en uitgaven bijhouden, facturen maken en versturen, banktransacties importeren, BTW aangiftes doen en meer. Het pakket is geschikt voor zzp'ers en kleine ondernemers die geen uitgebreide boekhoudkennis hebben en toch hun administratie op orde willen houden.

Gratis proberen
BTW aangifte ZZP

BTW-aangifte met 1 druk op de knop

Gelukkig kun je de BTW-aangifte met Kleisteen makkelijk zelf doen. Als de kosten en omzet zijn ingevoerd, krijg je met 1 druk op de knop de BTW-aangifte uit het pakket. Als starter kan het goed zijn dat de kosten hoger zijn dan de omzet. In dat geval zul je vaak BTW terug ontvangen. Een goede reden om de aangifte op tijd te doen!

BTW aangifte
Samenwerken met boekhouder zzp

Samenwerken met je boekhouder

We raden iedere ondernemer aan om met een boekhouder samen te werken. Afhankelijk van je wensen zoals beschikbare tijd en budget, kun je een taakverdeling maken. Een groot voordeel van een online boekhoudpakket is dat samenwerken heel makkelijk is.

Samenwerken met je boekhouder

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan