Gratis proberen Inloggen
cirkel
cirkels

Accounting software

Wij weten dat boekhoudsoftware een belangrijke rol speelt bij ieder accountants- of administratiekantoor. Alleen met goede accounting software maak je helaas geen verschil. Hoe haal je het maximale uit de software waardoor je onweerstaanbaar wordt voor je klant? Met de accounting software van Kleisteen heb je een compleet pakket in handen. Of het gaat om een groot of klein kantoor, de voordelige prijs per maand maakt onze accountancy software aantrekkelijker voor alle accountants.

Lees meer over Kleisteen voor Accountants

 

Wat zijn de voordelen van onze accounting software?

De kracht van Kleisteen is online samenwerken. Heb je goede boekhoudsoftware nodig? Dit zijn de grote voordelen van Kleisteen accountancy software:

 • Onze accountancy software ontzorgt. Je hebt minder handen nodig om de administratie op orde te houden. Hierdoor houd je meer tijd over.
 • Vanuit de database, betrouwbare data verkrijgen voor je rapportages.
 • Koppeling van de administratie van de klant direct aan jou.
 • Safety first, de gehele administratie is opgeslagen in de Cloud. Een back- up maken is niet meer nodig. Jouw klanten zijn veilig en jij houdt hierdoor tijd over.
 • Tijdbesparende BTW– module. BTW-, ICP- en suppletie- aangiften verzenden naar de Belastingdienst via digi- poort, en hierdoor de aangiftestroom efficiënt beheren.
 • Boekhoudsoftware administratiekantoor, alle abonnementen zijn makkelijk te up- én downgraden.

Boekhoudsoftware voor ieder administratiekantoor

Behalve de grote voordelen die onze accountancy software biedt, heeft Kleisteen nog meer voordelen:

 • Verzorg jouw klantadministratie vanaf 2,10 per maand met onze accountancy software.
 • Jouw klanten kunnen factureren vanaf 8,35 per maand (incl. administratie Accountancy PLUS door jouw kantoor).
 • Korting voor jouw klanten op de ondernemers-pakketten.
 • Gratis Accountancy Portal administratie voor toegang tot alle klanten.
 • Gratis hulp van je eigen account manager bij opstarten, implementatie, en daarna (dus geen dure consultancy uren)
 • Gratis eigen administratie.
30 dagen gratis proberen

Gratis workshops

Regelmatig geven we gratis workshops voor accountants.

Persoonlijk contact

Altijd gratis en persoonlijke begeleiding.

Vanaf €2,10 per maand

+ de gratis Accountancy Portal

Kleisteen groeit met je mee

Je onderneming wordt groter!

Verschillende online boekhoudprogramma’s profileren zich als een geschikt boekhoudprogramma voor ZZPers, maar als je bedrijf een succes wordt, kun je dan nog met hetzelfde pakket uit de voeten? Overstappen kost tijd en geld.

Kun je makkelijk en betaalbaar met meerdere mensen werken in je digitale boekhouding? Kun je instellen of iemand toegang heeft tot een deel van de online administratie (bijvoorbeeld alleen uren invoeren), kun je makkelijk meerdere administraties beheren en online samenwerken, moet er misschien een autorisatie-mogelijkheid komen voor ingevoerde facturen? In Kleisteen kan het allemaal. Je besteedt met Kleisteen ook veel minder tijd aan je boekhouding dan met een gratis boekhoudprogramma, offline boekhoudprogramma of een boekhouding in excel.

Boekhoudsoftware voor accountants

Het accountancy Lite programma is al vanaf €2,10 per maand verkrijgbaar en de Plus versie vanaf €6,25 per maand. Wat biedt het Plus accountancy software- programma meer dan Lite? Onder andere de mogelijkheid om bonnetjes te uploaden of klanten toegang te geven. Bekijk de complete lijst hier.

De Lite en Plus versie zijn ideaal voor jouw boekhoudkantoor. Hier zal vooral de boekhouder in werken. Maar heb je ook klanten die zelf grotendeels hun administratie doen? Die krijgen via jou korting op onze Standaard, Premium en Pro versie. En dan zijn er nog de extra modules ‘Projecten en Uren’ of ‘Voorraad’ . Zo kun je iedere klant op zijn of haar wenken bedienen.

Onze accountancy software maakt het mogelijk om de administratie te koppelen van jouw klant aan onze software en hierdoor aan jouw kantoor. Kleisteen houdt

Kleisteen accountancy software voor uw onderneming

Kleisteen biedt je de mogelijkheid om alles uit jouw accountancy software te halen en het jou hierdoor nog makkelijker te maken. Door de gratis workshops die wij bieden, weet je alle ins en outs over de boekhoudsoftware voor administratiekantoor. Neem contact met ons op en maak het jezelf makkelijk!

Kies je voor accountancy software van Kleisteen dan word je bovendien goed begeleid bij het opstarten. Je krijgt de nodige uitleg van ons. Dit is allemaal kosteloos.

Accounting software Nederlands

Onze accounting software is hoofdzakelijk in het Nederlands. Echter je kan ook voor de Engelse taal kiezen in onze software. Heb je naast Nederlandse klanten ook klanten die graag de Engelse taal selecteren? Dat is mogelijk in onze software. Kom je er niet uit? Dan helpen we je graag op weg.

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan