Gratis proberen Inloggen
cirkel
cirkels

MKB

Online boekhouden voor het professionele MKB

Kleisteen online boekhouden biedt zeer uitgebreide mogelijkheden voor een diversiteit aan ondernemingen, waarbij onze focus ligt op bedrijven tot 20 medewerkers. We hebben klanten in uiteenlopende branches zoals:

  • zakelijke dienstverlening
  • ICT en hightech
  • sociaal/maatschappelijk
  • creatieve beroepen
  • beauty- health- en wellness
  • handel en detailhandel
  • klus-, bouw en ambachtelijke bedrijven

Boekhouding inclusief urenregistratie en projectbeheer

Voor maar € 18,50 per maand kun je in de Kleisteen Standaard versie al uren schrijven en koppelen aan klanten en deze factureren, en is alles meteen vastgelegd in je boekhouding. Wil je je ook uren koppelen aan Projecten, activiteiten en medewerkers, en wat meer geavanceerde opties, dan kun je de uitgebreidere Projecten en Uren module gebruiken.

Gratis proberen

Kleisteen biedt informatie en overzicht

Na inloggen zie je meteen het actuele overzicht van omzet en kosten, cashflow en bruto-winst marge. Met de inzoom-functie kun je snel vanuit een overzicht doorklikken naar onderliggende boekingen. Zo zie je meteen waar de uitschieters naar boven of beneden aan te danken zijn.

Pas het aan naar jouw wensen

Kleisteen is meteen na aanmelden klaar voor gebruik en boekhoudkundige kennis is geen must. Kosten- en omzetrubrieken kun je makkelijk aanpassen aan je eigen wensen. Verder kun je bijvoorbeeld: ✓ Zelf grootboekrekeningen wijzigen of toevoegen (rekeningschema aanpassen) ✓ Memoriaalboekingen maken ✓ Met alle mogelijkheden en instellingen is Kleisteen ook geschikt voor complexere bedrijfsvoeringen.

Bekijk de functies per pakket

Makkelijk samenwerken met je boekhouder

Je kunt je boekhouder toegang geven tot de administratie zodat hij altijd en overal kan meekijken. Of je laat de administratie aan je boekhouder over, en jij kijkt mee. Afhankelijk van je wensen zijn alle vormen van samenwerking mogelijk.

Samenwerken met je boekhouder

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan