Gratis proberen Inloggen
cirkel
cirkels

Online factureren

In Kleisteen kun je onbeperkt online factureren en heb je een complete basis boekhouding voor 17,50 per maand.

Online factureren is een van de belangrijkste onderdelen van je boekhouding. Als startende ondernemer is een factuur maken en mailen één van de eerste dingen van de administratie waar je mee te maken krijgt. Een goede factuur moet voldoen aan een aantal eisen, en hij moet begrijpelijk zijn voor je klanten, of dit nu consumenten of bedrijven zijn.

Lees meer wat wij kunnen betekenen voor ondernemers

Facturen maken

Ondernemers beginnen vaak aan de hand van voorbeelden van een factuur met factureren in Excel of Word. Dat kan natuurlijk, maar dit levert veel dubbel werk op. Voor de BTW aangifte (per kwartaal of soms per maand) moet je vaak alsnog de BTW berekenen. Je kunt niet -makkelijk- openstaande facturen bijhouden en herinneringen of aanmaningen versturen. Je moet zelf bijhouden wanneer de facturen betaald zijn. Ook een factuur versturen zal op deze manier veel tijd kosten.

De kans op fouten bij het maken van facturen in Excel of Word is bovendien ook groot. Handmatig facturen en offertes maken is vaak een bron van fouten, en wordt zo een valkuil voor veel ondernemers. De boekhouding op orde hebben en houden wordt dan al snel een tijdrovende bezigheid.

Gratis facturatie software

Kiezen voor gratis facturatie software of online factuurprogramma? Dat kan, maar let op de kleine lettertjes. Hoeveel facturen kun je per maand versturen? Vaak is het aantal facturen beperkt tot 3 of 5. Kun je ook je boekhouding met deze gratis software gaan doen, en wat zijn dan de kosten? Met Kleisteen kun je 30 dagen gratis online factureren. Je kunt bovendien de hele boekhouding 30 dagen gratis doen. Bevalt het? Dan kun je voor 17,50 per maand onbeperkt en eenvoudig facturen maken en verzenden en beschik je over alle standaard-functionaliteiten, zoals bank-koppelingen, en bonnetjes uploaden met je mobiel.

Online factureren = snel en overal factureren

Online factureren betekent dat jij en je medewerkers overal facturen kunnen maken. Op kantoor, onderweg of thuis. Je omzet is meteen geboekt, wat je terugziet in grafieken op je dashboard. De boekhouder kan met je meekijken en corrigeren en de aangiftes voor je doen. Je online facturen worden direct per mail verzonden vanuit Kleisteen. Online facturen maken en versturen is met Kleisteen een fluitje van een cent. Kleisteen zorgt ook voor de verplichte (doorlopende) factuurnummering.

Je online factuur is ook je visitekaartje

Heb je een product of dienst verkocht? Dan wil je hier uiteraard ook zo snel mogelijk je geld voor ontvangen. Bij Kleisteen kun je de factuur snel opmaken. In onze boekhoudsoftwareis namelijk een speciaal onderdeel voor facturatie opgenomen. Met deze factuur template kun jij gemakkelijk en snel jouw factuur maken. De template biedt alle benodigde opties en geeft zelfs de optie voor personalisatie.

Na de levering van een product of dienst moet je altijd een factuur opmaken. Maar een factuur is meer dan alleen een schriftelijke vordering. Het is ook het visitekaartje van je bedrijf. We bieden bij Kleisteen daarom de mogelijkheid om jouw online factuur volledig te personaliseren. Kies bijvoorbeeld voor jouw logo op de factuur en creëer zo een professionele uitstraling.

Alle voordelen op een rijtje

Met Kleisteen kun je dus eenvoudig en snel een online factuur maken en direct versturen. Bovendien is dit geïntegreerd in je boekhouding zodat ook je klantenbestand, BTW-aangifte, banken-controle hiermee samenhangt. Maak je factuur en zie de omzet meteen in je dashboard.

Zie in 1 oogopslag welke klanten nog niet betaald hebben en stuur meteen een herinnering.

Ben je nieuwsgierig naar de uitgebreide mogelijkheden die ons boekhoudprogramma omtrent facturatie biedt? Probeer dan gratis het Kleisteen softwarepakket uit! Gedurende dertig dagen kun jij gratis zelf het gemak van online factureren ervaren. Van een factuur online maken tot het secuur bijhouden van de urenregistratie. Het is allemaal mogelijk met de uitgebreide boekhoudsoftware van Kleisteen.

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan