Gratis proberen Inloggen
cirkel
cirkels

UBL factureren

Universal Business Language (UBL) is een internationaal erkende standaard voor het elektronisch uitwisselen van bedrijfsdocumenten, zoals facturen, bestellingen en transportinstructies. Door de basis van XML, een taal die wereldwijd wordt gebruikt voor gegevensuitwisseling op het internet, is UBL een zeer flexibele en krachtige standaard geworden.

De ontwikkeling van UBL is een belangrijke stap in de evolutie van e-commerce. Het biedt een gestandaardiseerde manier om bedrijfsgegevens uit te wisselen, waardoor bedrijven wereldwijd gemakkelijker en efficiënter kunnen samenwerken. De wereldwijde adoptie van UBL groeit gestaag en het is duidelijk dat de toekomst van bedrijfscommunicatie in UBL ligt. Lees hier verder hoe je met Kleisteen, UBL factureren kan omarmen binnen jouw bedrijf

UBL voor uw Bedrijf: Efficiënt, Snel en Milieuvriendelijk

Het implementeren van UBL in uw bedrijf kan resulteren in een breed scala aan voordelen. Eén van de meest onmiddellijke is het verhoogde niveau van efficiëntie. Met UBL kunnen facturen en andere documenten elektronisch worden verzonden en ontvangen, waardoor het tijdrovende en foutgevoelige proces van handmatige invoer wordt geëlimineerd. Bovendien maakt UBL snelle en nauwkeurige communicatie mogelijk, wat resulteert in een snellere reactietijd en verbeterde klantenservice.

Bovendien draagt het gebruik van UBL bij aan de duurzaamheid van uw bedrijf. Door over te schakelen van papieren naar digitale documenten, kunt u het papierverbruik verminderen en een positieve impact hebben op het milieu.

Kleisteen en UBL: Een Perfecte Combinatie

Kleisteen is een geavanceerd online boekhoudsoftwareprogramma dat speciaal is ontworpen om naadloos te integreren met UBL. Het stelt bedrijven in staat om volledig gebruik te maken van de voordelen van UBL, zonder zich zorgen te hoeven maken over complexe technische details.

Gratis proberen

Gratis workshops

Regelmatig geven we gratis workshops voor accountants.

Persoonlijk contact

Altijd gratis en persoonlijke begeleiding.

Vanaf €2,25 per maand

+ de gratis Accountancy Portal

Uw bedrijf voorbereiden op de toekomst

Kleisteen maakt het integreren van UBL in uw bedrijfsprocessen eenvoudig. Ons platform ondersteunt zowel de verzending als ontvangst van UBL-documenten, waardoor de communicatie met leveranciers, klanten en partners efficiënter dan ooit wordt. Facturen die u verzendt via Kleisteen worden automatisch ook in UBL verzonden. Bovendien maakt Kleisteen het mogelijk om UBL-documenten automatisch in uw boekhouding te verwerken, waardoor menselijke fouten worden geminimaliseerd.

Gebruiksvriendelijke Interface

Kleisteen is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in het achterhoofd. Onze intuïtieve interface maakt het gemakkelijk om te starten met UBL, zelfs als u geen technische ervaring heeft. Bovendien bieden we uitgebreide ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat u snel gebruik kan maken van UBL facturen.

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan