Gratis proberen Inloggen
cirkel
cirkels

Offerte maken

Een offerte maken? Het is iets dat nagenoeg iedere ondernemer weleens moet doen. Als ondernemer wil je jouw product of dienst verkopen. Toont er iemand interesse in jouw product of dienst? En vraagt hij of zij om een prijsopgave? Dan is het van belang dat je met een gunstig aanbod komt. Dit aanbod wordt ook wel een offerte genoemd. Het betreft een formeel document waarin je de mogelijkheden met bijbehorende prijs uiteenzet.

Uiteraard wil je een potentiële klant graag over de streep trekken. Het is daarom belangrijk dat je een goede offerte opmaakt. Maar hoe doe je dit? En wat is een goede offerte? Een goede offerte bevat een prijsopgave die interessant is voor de potentiële klant. Maar daarnaast is ook de vormgeving van de offerte van belang. De offerte moet alle benodigde informatie bevatten en er overzichtelijk uitzien. Dit klinkt wellicht als een hele klus, maar dankzij de Kleisteen software is dat het niet. Mail de offerte naar je klant en deze kan in de mail akkoord geven, waarvan jij meteen een bericht krijgt. Zo gaat er geen tijd verloren.

In de goedkoopste versie van Kleisteen kun je al vrije tekst offertes maken. Uiteraard kun je een offerte altijd aanpassen. Is je klant akkoord en mag je de producten of diensten leveren? Dan kun je de offerte omzetten naar een factuur. Dat scheelt weer dubbel werk.

Bekijk meer functies

 

Het belang van een goede offerte

Offertes en facturen maken is iets waar elke ondernemer niet aan ontkomt. Het is nu eenmaal onderdeel van het ondernemerschap. Echter, niet iedere ondernemer vindt deze boekhoudwerkzaamheden even leuk. Dit heeft vaak te maken met het feit dat een offerte opmaken doorgaans veel tijd kost. Wij bieden een in ons boekhoudprogramma speciale offerte software aan. Hierdoor kun je binnen een mum van tijd een goede offerte opstellen.

Het opstellen van een offerte wordt vaak als een noodzakelijk iets gezien. Hierdoor worden dit soort documenten nog weleens afgeraffeld. Zonde, want een goede offerte draagt bij aan meer klandizie. Het zorgt ervoor dat je potentiële klanten over de streep trekt en zo meer omzet genereert. Het is dus te allen tijde slim om te investeren in offertes van goede kwaliteit.

Online een offerte opstellen

In het online boekhoudprogramma van Kleisteen zit een offerte module geïntegreerd. Wij begrijpen namelijk dat jij als ondernemer niet te veel tijd kwijt wilt zijn aan de boekhouding. Je bent immers een ondernemer die wilt ondernemen! Met onze software nemen we daarom veel werk van jou uit handen. Of het nu gaat om de urenregistratie, factureren of offertes opstellen. Wij ontlasten jou hierbij zodat je meer tijd hebt voor hetgeen jou écht boeit, namelijk: ondernemen.

Bij Kleisteen kun je gemakkelijk en snel een online offerte opstellen. Je hoeft zelf slechts enkele gegevens in te vullen terwijl de rest voor je wordt gedaan. Dus waar wacht je nog op? Probeer ons online boekhoudprogramma nu zelf! Wil je niet direct ergens aan vastzitten? Geen zorgen! Je kunt onze software namelijk dertig dagen gratis proberen.

30 dagen gratis proberen

Gratis workshops

Regelmatig geven we gratis workshops

Persoonlijk contact

Altijd gratis en persoonlijke begeleiding.

Alle functionaliteiten

Genoeg functies voor ieder zijn boekhouding

Offerte software gratis proberen

Het aanbod online boekhoudprogramma’s is groot. Dat is ook niet zo gek daar de digitalisering van de boekhouding niet meer weg te denken is. Maar dit grote aanbod maakt het maken van een keuze voor jou wellicht niet makkelijker. Want voor welk online boekhoudprogramma kun je het beste kiezen? Uiteraard zijn wij van mening dat de Kleisteen software de beste is. En omdat we daar oprecht in geloven, laten we jou hier graag gratis kennis mee maken.

Je kunt bij ons geheel gratis onze boekhoudsoftware proberen. Van het maken van facturen tot het opstellen van offertes. Het is allemaal mogelijk. Zo kun je zelf ervaren wat Kleisteen jou als ondernemer allemaal te bieden heeft. Heb je nog vragen over ons online boekhoudprogramma? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan