Gratis proberen Inloggen
cirkel
cirkels

E-boekhouden met Kleisteen

Kleisteen e-boekhouden is één van de pioniers op het gebied van e-boekhouden en één van de eerste online boekhoudpakketten voor je digitale administratie in Nederland. Onze software is voortdurend uitgebreid dankzij het contact met onze klanten, zowel ondernemers als boekhouders en accountants. Met Kleisteen kun je snel en eenvoudig je administratie bijhouden, moeiteloos je BTW-aangifte doen, je banktransacties matchen en verwerken, investeringen boeken en nog veel meer. Onze software biedt alle essentiële functies die nodig zijn voor e-boekhouden.

Meer over e-boekhouden met Kleisteen

Wat is e-boekhouden?

E-boekhouden, of elektronisch boekhouden, is een methode om boekhoud- en administratietaken uit te voeren met behulp van digitale tools en software in plaats van traditionele methoden met pen en papier. E-boekhouden biedt een efficiëntere en nauwkeurigere manier om financiële informatie vast te leggen en te verwerken. Het kan repetitieve taken automatiseren, zoals het invoeren van gegevens en berekeningen, waardoor de kans op fouten kleiner wordt.

Over het algemeen maakt e-boekhouden de boekhouding en administratie sneller, nauwkeuriger en efficiënter, waardoor bedrijven tijd en middelen kunnen besparen en beter inzicht kunnen krijgen in hun financiële situatie.

Daarom e-boekhouden met Kleisteen

Met Kleisteen e-boekhouden kun je snel en gemakkelijk facturen genereren, je BTW-aangifte indienen, banktransacties matchen en boeken, investeringen registreren en nog veel meer. Onze software voor e-boekhouden bevat alle essentiële functionaliteiten die je nodig hebt om je boekhouding efficiënt te beheren en inzicht te krijgen in je financiële situatie.

Als je nog niet bekend bent met e-boekhouden, hoef je je geen zorgen te maken. We bieden een gratis opstartconsult om je te helpen bij de eerste stappen in e-boekhouden. Onze experts begeleiden je bij het opzetten van je online boekhouding, zodat je snel vertrouwd raakt met het proces van e-boekhouden.

Veelgestelde vragen over e boekhouden met Kleisteen

Eenvoudig en efficiënt online boekhouden

Met Kleisteen e-boekhouden profiteer je van een gebruiksvriendelijk platform dat specifiek is ontworpen om je te ondersteunen bij het eenvoudig en efficiënt beheren van je financiële gegevens. Of je nu een ondernemer bent die zelf zijn boekhouding doet of een boekhouder/accountant die professionele diensten verleent, Kleisteen biedt de nodige tools en functionaliteiten om je e-boekhouding naar een hoger niveau te tillen.

E boekhouden met één van de drie Kleisteen pakketten

Kies voor een vliegende start in e-boekhouden met Kleisteen! We bieden verschillende pakketten aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen:

Kleisteen Standaard 

Ons Standaard-pakket is ideaal voor kleine tot middelgrote ondernemingen die op zoek zijn naar een compleet online boekhoudpakket. Voor slechts 18,50 euro per maand kun je onbeperkt online factureren. Met functionaliteiten zoals het snel mailen van facturen, het uploaden van bonnetjes via je mobiel, het inlezen van banktransacties en investeringen boeken, biedt ons Standaard-pakket alle tools die je nodig hebt. Starters profiteren zelfs van 50% korting in het eerste jaar!

E boekhouden met Kleisteen Standaard

Kleisteen Premium 

Wil je meer geavanceerde mogelijkheden? Upgrade naar Kleisteen Premium. Naast de functionaliteiten van het Standaard-pakket, krijg je extra modules zoals het factureren van uren, het beheren van artikel-lijsten en abonnementen, het instellen van rechten en rollen voor meerdere medewerkers, en nog veel meer. Met Kleisteen Premium heb je alles in huis om jouw e-boekhouding naar een hoger niveau te tillen.

E boekhouden met Kleisteen Premium

Kleisteen PRO

Voor het professionele MKB biedt Kleisteen het PRO pakket. Dit volledige softwarepakket integreert naadloos met je boekhouding en biedt extra functionaliteiten zoals voorraadbeheer, inkoop- en verkooporders, projectbeheer en uitgebreide urenregistratie. Met het PRO pakket haal je het maximale uit je e-boekhouding en ben je klaar om je handelsbedrijf efficiënt te runnen.

E boekhouden met Kleisteen PRO

Zo blijft e-boekhouden betaalbaar met Kleisteen

De Kleisteen software is door ons zelf ontwikkeld en wordt continu doorontwikkeld. Dit stelt ons in staat om de tarieven voor onze boekhoudpakketten betaalbaar te houden en om snel nieuwe functies te testen en toe te voegen. We onderhouden regelmatig contact met onze klanten, waaronder zowel ondernemers als accountants, om Kleisteen up-to-date te houden.

Start vandaag nog met (gratis) e boekhouden van Kleisteen

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan