Gratis proberen Inloggen
cirkel
cirkels

Ondernemers

Hét ideale boekhoudpakket voor jou

Kleisteen is het ideale boekhoudpakket voor ieder type ondernemer. Ben je net begonnen met een bedrijf of draai je al jaren mee? Met onze eigen boekhoudsoftware kunnen we aan iedere wens voldoen. We werken nauw samen met accountants zodat jij ook makkelijk kunt samenwerken in Kleisteen.

Probeer 30 dagen gratis 

of stel jouw vraag

 

Bij Kleisteen krijg je altijd…

✔ Snelle support     ✔ Keuze uit 3 pakketen    ✔ Voordelig boekhouden

 

Bespaar tijd met Kleisteen

Boekhouden is een essentieel maar tijdrovend onderdeel van elk bedrijf. Facturen, bonnetjes, jaarrekeningen en belastingaangiften, het hoort er allemaal bij. En hoewel deze taken cruciaal zijn voor de financiële gezondheid van je onderneming, slokken ze vaak veel meer tijd op dan je lief is. Hier komt Kleisteen in beeld. Kleisteen is een boekhoudpakket dat is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid. Met Kleisteen kun je al je boekhoudtaken snel en eenvoudig online uitvoeren.

starter-ondernemers-boekhouding

Starters

Als je net begint is de wereld van boekhouden waarschijnlijk nieuw voor je. Geen zorgen! We got your back. Wij helpen je met al je vragen en het opzetten van je administratie. Onze klantenservice is supersnel.

Meer voor starters
zzp-ondernemers-administratie

ZZP

Voer je bonnen en facturen in en je ziet in het Kleisteen-dashboard meteen hoe je ervoor staat. Kleisteen heeft bovendien veel extra’s die andere boekhoudpakketten niet hebben. Personaliseer jouw instellingen naar wens.

Meer voor ZZP'ers
mkb-ondernemers-boekhoud

MKB

Kleisteen is makkelijk uit te breiden. We groeien met je mee! Maak direct gebruik van de urenregistratie, projectbeheer en handel in onze boekhoudsoftware. En samenwerken met je boekhouder kan ook gemakkelijk.

Meer voor MKB

De voordelen van Kleisteen

Gebruiksvriendelijkheid: Het systeem is intuïtief en makkelijk te gebruiken, zelfs als je geen boekhoudkundige achtergrond hebt.

Automatisering: Van het inboeken van facturen tot het berekenen van btw-aangiften, veel processen zijn geautomatiseerd, waardoor de kans op fouten vermindert en je veel tijd bespaart.

Toegankelijkheid: Doordat Kleisteen cloud-based is, kan zowel jij als je boekhouder de boekhouding beheren waar en wanneer je maar wilt, zolang je maar een internetverbinding hebt.

Service: Met een breed scala aan contactmogelijkheden en de Kleisteen Experts, biedt Kleisteen niet alleen technische hulp, maar ook proactieve ondersteuning om je boekhouding te optimaliseren.

Meer functies
pakketten-visuals_standaard-klein

Kleisteen Standaard

Vliegende start maken? Kies ons Standaard pakket. Dit is een compleet online boekhoudpakket inclusief relatiebeheer en online facturering voor 17,50 euro per maand. Starters krijgen het eerste jaar 50% korting!

Kleisteen Standaard
pakketten-visuals_premium-klein

Kleisteen Premium

Meer modules en functies nodig? Kies voor Kleisteen Premium. Hiermee komen veel extra functies beschikbaar zoals uren facturatie, rollenbeheer voor medewerkers en gebruik van vreemde valuta tot je beschikking.

Kleisteen Premium
Kleisteen pro

Kleisteen Pro

Voor het professionele MKB heeft Kleisteen het PRO pakket: een volledig softwarepakket voor je handelsbedrijf. Zo regel je jouw voorraadbeheer, inkoop/verkoop orders en urenregistratie makkelijk en snel via Kleisteen.

Kleisteen Pro

Breng je boekhouding naar een nieuw niveau

Het is tijd om de volgende stap te zetten met Kleisteen. Maak jouw financiële beheer niet alleen efficiënter maar ook accurater. Voeg daar de uitmuntende klantenservice aan toe, en je hebt alle ingrediënten om je boekhouding echt naar een hoger plan te tillen. Bekijk hieronder wat onze klanten over ons zeggen.

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan