Gratis proberen Inloggen
cirkel
cirkels

Ondernemers

Kleisteen is het ideale boekhoudpakket voor ieder type ondernemer. Ben je net begonnen met een bedrijf of draai je al jaren mee? Met onze eigen boekhoudsoftware kunnen we aan iedere wens voldoen. We werken nauw samen met accountants zodat jij ook makkelijk kunt samenwerken in Kleisteen.

Starters

Als je net begint is de wereld van boekhouden waarschijnlijk nieuw voor je. Geen zorgen! We got your back. Wij helpen je met al je vragen en het opzetten van je administratie. Onze klantenservice is supersnel.

Alles voor starters

ZZP

Voer je bonnen en facturen in en je ziet in de handige Kleisteen-dashboard meteen hoe je ervoor staat. Kleisteen heeft bovendien veel extra’s die andere boekhoudpakketten niet hebben. Via je instellingen kun je alles naar jouw wens inrichten.

Meer voor ZZP'ers

MKB

Kleisteen is makkelijk uit te breiden. We groeien met je mee! Maak direct gebruik van de urenregistratie, projectbeheer en handel in onze boekhoudsoftware. En samenwerken met je boekhouder kan ook gemakkelijk.

Meer voor MKB

Samenwerken met je boekhouder

We adviseren iedere ondernemer om samen te werken met een boekhouder. Kleisteen boekhouders zijn al jaren gewend om online met hun klanten samen te werken. Zij zullen je vertellen hoe je je administratie het best kunt doen, zodat je boekhouder deze met zo weinig mogelijk kosten en fouten voor je aan kan vullen en afronden.

Lees meer

Tarieven Kleisteen

Bekijk hier de tarieven van onze verschillende boekhoudpakketten: Standaard, Premium en Pro.

Naar de tarieven

Kies een boekhoudpakket

Vind je het lastig om te bepalen welk boekhoudpakket voor jouw bedrijf volstaat? Lees hier meer uitleg per pakket.

Boekhoudpakket kiezen

Uitgebreide helpdesk

Kleisteen is altijd goed bereikbaar voor vragen over onze software en pakketten. Daarnaast hebben we een uitgebreide helpdesk waar veel van jouw vragen beantwoord worden. Heb je toch nog andere vragen? Stuur ons dan een mailtje.

Naar de handleidingen

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan