Altijd een boekhoudpakket dat bij u past

Kleisteen is momenteel het meest uitgebreide boekhoudprogramma voor het laagste maandbedrag.

Een complete basisadministratie inclusief relatiebeheer en online facturering (allemaal in het ZZP pakket) heeft u al voor 15 euro per maand.
Starters krijgen het eerste jaar 50% korting!

FLEXIBEL boekhoudpakket kiezen

De versie kunt u kiezen tijdens het aanmelden. Achteraf wijzigen kan op ieder moment, per direct. Alle gegevens blijven altijd behouden, of u nu op een duurder of goedkoper abonnement overstapt. Er zijn GEEN extra aanschaf- of installatiekosten. Bij de prijs inbegrepen zit support via email en telefonische ondersteuning bij het opstarten. Alle prijzen zijn per maand, excl. BTW en inclusief support.

KLEISTEEN is de eerste 60 dagen gratis. Tijdens de proefperiode kunt u aangeven of u met Kleisteen wil blijven werken, anders verloopt de proefperiode automatisch.

In de PRO versie kunt u gebruik maken van vooraadbeheer, abonnementen, projectcalculatie, vreemde valuta, facturen in andere talen, een autorisatiefunctie voor facturen en nog veel meer!

MEERDERE ADMINISTRATIES?

Vanuit uw beheer-scherm kunt u al uw administraties en gebruikers beheren.
Lees hier hoe u een extra administratie kunt aanmaken.

  • direct toegang tot al uw administraties
  • Vanaf de tweede administratie geldt 50 % korting op de abonnementsprijs
  • Een gebruiker gratis
  • vanaf tweede gebruiker slechts 3,50 per maand
  • meer weten? administratie@kleisteen.nl

EIGEN INSTELLINGEN:

Kleisteen biedt in alle versies diverse mogelijkheden om uw eigen stempel op het systeem te drukken. U kunt zelf categorieën/grootboekrekeningen toevoegen om omzet en kosten in te delen, en u kunt vele standaardinstellingen opgeven, zodat u nog sneller kunt werken met KLEISTEEN.

GRATIS PROBEREN!

KLEISTEEN is de eerste 60 dagen gratis. Na aanmelding kunt u direct beginnen. Weet u niet hoe? U ontvangt direct tips om te beginnen. Mocht u er niet uitkomen dan helpen wij u op weg met een telefonisch startconsult. Support per e-mail zit ook bij de prijs inbegrepen.

NU AANMELDEN
BEKIJK ENKELE REFERENTIES

“DE HELP-DESK PER MAIL GEEFT MEESTAL IN 1 KEER EEN ANTWOORD WAAR IK MEE UIT DE VOETEN KAN, ZE BEGRIJPEN WAAR IK HET OVER HEB”