Loading...
Boekhoudpakket kiezen – Kleisteen online boekhouden2018-10-16T11:09:39+00:00

Altijd een boekhoudpakket dat bij u past

Kleisteen is momenteel het meest uitgebreide boekhoudprogramma voor het laagste maandbedrag.

Een compleet én eenvoudig online boekhoudpakket inclusief relatiebeheer en online facturering (allemaal in het Standaard pakket) heeft u al voor 15 euro per maand. Kleisteen is ook uitermate geschikt voor starters, zzp-ers, freelancers en MKB.
Starters krijgen het eerste jaar 50% korting!

FLEXIBEL boekhoudpakket kiezen

U kunt tijdens het aanmelden kiezen voor het Standaard, Premium of Pro online boekhoudpakket van Kleisteen. In een later stadium wijzigen van pakket kan altijd én per direct. Alle gegevens blijven altijd behouden, of u nu op een duurder of goedkoper abonnement overstapt. Er zijn GEEN extra aanschaf- of installatiekosten. Bij de prijs zit support via email en telefonische ondersteuning bij het opstarten inbegrepen. Alle prijzen zijn per maand, excl. BTW en inclusief support. Dat is boekhouden in de cloud ten top!

KLEISTEEN is de eerste 60 dagen gratis. Tijdens de proefperiode kunt u aangeven of u met Kleisteen wil blijven werken, anders verloopt de proefperiode automatisch.

In de PRO versie kunt u gebruik maken van vooraadbeheer, abonnementen, projectcalculatie, vreemde valuta, facturen in andere talen, een autorisatiefunctie voor facturen en nog veel meer!

MEERDERE ADMINISTRATIES?

Vanuit uw beheer-scherm kunt u al uw administraties en gebruikers beheren.
Lees hier hoe u een extra administratie kunt aanmaken.

  • direct toegang tot al uw administraties
  • Vanaf de tweede administratie geldt 50 % korting op de abonnementsprijs
  • Een gebruiker gratis
  • vanaf tweede gebruiker slechts 3,50 per maand
  • meer weten? info@kleisteen.nl

EIGEN INSTELLINGEN:

Kleisteen biedt in alle versies diverse mogelijkheden om uw eigen stempel op het systeem te drukken. U kunt zelf categorieën/grootboekrekeningen toevoegen om omzet en kosten in te delen, en u kunt vele standaardinstellingen opgeven, zodat u nog sneller kunt werken met KLEISTEEN.

GRATIS PROBEREN!

U kunt KLEISTEEN online boekhoudsoftware de eerste 60 dagen gratis uitproberen. Na aanmelding kunt u direct beginnen in uw gratis proefaccount. Weet u niet hoe? U ontvangt direct tips om te beginnen. Er is weinig boekhoudkennis vereist om te starten. Vergeet uw boekhouding in Excel, met Kleisteen maakt u eenvoudig een complete financiële administratie. Onze online boekhoudsoftware is ongekend eenvoudig en mag niet ontbreken in het digitaal kantoor van de startende ondernemer. Mocht u er niet uitkomen dan helpen wij u op weg met een telefonisch startconsult. Support per e-mail zit ook bij de prijs inbegrepen

BEGIN NU!
BEKIJK ENKELE REFERENTIES

“DE HELP-DESK PER MAIL GEEFT MEESTAL IN 1 KEER EEN ANTWOORD WAAR IK MEE UIT DE VOETEN KAN, ZE BEGRIJPEN WAAR IK HET OVER HEB”