Waarschijnlijk wilt u niet TE veel tijd kwijt zijn aan uw boekhouding. Kleisteen is van oorsprong ontwikkeld voor ondernemers, en niet voor boekhouders. Dit ziet u nog steeds terug in de invoerschermen.

Daarnaast wilt u niet te veel geld kwijt zijn aan een boekhoudpakket, u wilt flexibiliteit, snel inzicht in uw inkomsten en uitgaven zodat u bij kunt sturen als dat nodig is.

De administratie van een klein bedrijfje is niet vanzelfsprekend eenvoudiger dan die van een grotere onderneming.

U wilt misschien ook

  • investeringen kunnen boeken
  • uren factureren
  • werken met projecten
  • voorraden bijhouden.

Kleisteen is zich hier van bewust en zorgt ervoor dat uw administratiepakket altijd betaalbaar blijft, ook als uw bedrijf groeit en verandert. Bovendien zitten de meest gebruikte functies al in het goedkoopste pakket.

Voor 15,- per maand kunt u uw volledige boekhouding voeren inclusief online factureren en e-bankieren, er zijn geen beperkingen aan de ingevoerde aantallen!

WELK PAKKET?

GRATIS PROBEREN

Kleisteen is de eerste 60 dagen gratis. Na aanmelding staat er een basisadministratie voor u klaar. Mocht u er niet uitkomen dan helpen wij u op weg met een telefonisch startconsult. Support per e-mail zit ook bij de prijs inbegrepen. Nog twijfels? Lees dan onze referenties en luister naar een aantal tevreden klanten.

NU AANMELDEN

“WIJ HEBBEN DIVERSE BOEKHOUDPROGRAMMA’S GEPROBEERD MAAR KLEISTEEN IS HET MEEST SIMPEL IN GEBRUIK EN QUA KOSTEN OOK ZEER VRIENDELIJK”