Om het optimale uit Kleisteen te halen organiseren wij workshops. Deze zijn vooral leerzaam als u net begint met werken in Kleisteen, maar ook geschikt als u al even met Kleisteen werkt en graag wil weten of u het allemaal goed doet. Wilt u een snelle start maken met uw administratie in Kleisteen? Doet u dan vooral mee. De workshops worden gegeven in kleine groepjes (8-10 personen) zodat er ruimte is voor vragen. U kunt zich aanmelden via workshop@kleisteen.nl

Extra:
Op vrijdag 29 september wordt er een workshop projecten/uren gegeven.
In deze workshop wordt uitgelegd hoe u effectief met uren en projecten kunt werken, welke mogelijkheden er allemaal zijn binnen het pakket, hoe u uren en projecten kunt factureren, hoe u door het gebruik van projecten meer inzicht heeft in het resultaat van een project/opdracht, welke instellingen u allemaal kunt gebruiken om zo efficiënt mogelijk te werken etc. (kosten 49,- euro)

Vrijdag 8 september Basiskennis Kleisteen

In de WORKSHOP Basiskennis Kleisteen (49,-) komt het volgende aan bod:
Introductie in het voeren van de administratie, en uitleg (laten zien) van de belangrijkste functies van Kleisteen zoals deze in het ZZP -pakket gebruikt worden:
kosten en verkopen boeken, e-bankieren, bankencontrole, factureren, BTW-aangifte

De kosten van deze workshop bedragen € 49,- p.p. excl. BTW.
Inclusief lunch, gratis parkeren.

“HET CONTROLEREN VAN DE BANK GAAT ZO EEN STUK SNELLER!”