Gratis proberen Inloggen
cirkel

Urenregistratie en facturatie

Voor elke ondernemer betreft de urenadministratie een belangrijk onderdeel van de boekhouding. Ben jij de trotse eigenaar van een eenmanszaak? Dan moet jij je uren bijhouden voor de opdrachtgevers.

Sta je aan het hoofd van een (middel)grote onderneming en heb je personeel in dienst? Ook dan is de urenregistratie bijhouden erg belangrijk. De urenregistratie vormt immers het fundament van de uitbetalingen. Je kunt met recht stellen dat de urenregistratie bij iedere onderneming erg belangrijk is. We hebben bij Kleisteen daarom een speciaal urenregistratiesysteem ontwikkeld. Met behulp van deze tijdregistratie software is het heel eenvoudig om de gewerkte uren te registreren. Of het nu gaat om jouw eigen gewerkte uren of om de uren van een werknemer. Met onze software is jouw urenregistratie heel eenvoudig. Ben je nieuwsgierig naar ons systeem?

cirkel cirkels

Prijzen urenregistratie in Kleisteen

Voor maar  € 17,50 per maand kun je in de Kleisteen Standaard versie al uren schrijven en koppelen aan klanten en deze factureren, en is alles meteen vastgelegd in je boekhouding.

Wil je  je ook uren koppelen aan Projecten, activiteiten en medewerkers, en wat meer geavanceerde opties, dan kun je de uitgebreidere Projecten en Uren module gebruiken.

Als medewerkers zelf hun uren invoeren, maak je voor elke medewerker een uren-gebruiker aan ( € 2,- per maand per medewerker), normale extra gebruikers (een urenmanager of andere medewerkers) kosten in alle pakketten van Kleisteen 3,50 per maand.

Efficiënt uren invoeren en verwerken, altijd en overal, ook op je mobiel of Ipad/tablet.

Voer je uren direct in, ook onderweg op je mobiel. Later zie je meteen welke uren nog openstaan om te factureren. Nooit meer urenlijsten overtypen van medewerkers, elke medewerker vult zelf zijn uren online in via zijn telefoon, Ipad/tablet of computer. Met Kleisteen kun je:

  • Uren invoeren met meerdere medewerkers
  • Uren controleren/goedkeuren (optioneel)
  • Uren factureren
  • Makkelijk betaling boeken
  • Uurtarieven per klant, medewerker of project
  • Uren rapportages
  • Werkbonnen/weekstaten
  • Ook meteen in je boekhouding

Je omzet sneller binnen

Omdat je snel en makkelijk de facturen kunt versturen, worden je rekeningen eerder betaald. Daarnaast heb je meteen het overzicht op openstaande facturen. Omdat facturen vanuit Kleisteen ook automatisch in het digitale UBL-formaat worden verstuurd, zullen steeds meer van je klanten die een boekhoudpakket gebruiken, deze makkelijker en foutloos kunnen boeken.

Uurtarieven instelbaar

Uurtarieven kun je zelf instellen per medewerker, project, taak/activiteit, klant, of een vaste uurprijs.

Rapportages op maat

Met behulp van op maat samen te stellen rapporten hou je controle en overzicht.
uren rapportage

Supersnel invoeren met je eigen instellingen

Door vooraf je instellingen precies af te stemmen op jouw werkwijze kun je nog sneller invoeren. Stel bijvoorbeeld je standaard uurtarief in per project, activiteit of medewerker, de lay-out van je invoerscherm, je standaard omzetrubriek etc etc.

Uren goedkeuren

In een iets grotere organisatie is het al gauw wenselijk dat ingevoerde uren worden gecontroleerd. Dit kan door in Kleisteen gebruik te maken van een urenmanager. Deze kan uren van (in te stellen) medewerkers controleren en goedkeuren.

Urenregistratie zzp en MKB

Wanneer je een startende ondernemer bent, heb je (nog) niet altijd personeel in dienst. Je uren bijhouden lijkt in dat geval wellicht dan ook niet direct noodzakelijk. Maar dat is het wel! Je wilt immers wel jouw gewerkte uren kunnen factureren. Bij Kleisteen begrijpen we dat jouw urenregistratie anders zal zijn dan die van een groot bedrijf. Je kunt daarom met de uitgebreide instellingen in ons systeem rapportages op maat maken.
Het aantal instellingen in onze urenregistratie software is heel uitgebreid. Hierdoor kun je heel eenvoudig de uren per medewerker, klant of project bijhouden. Dankzij deze uitgebreide mogelijkheden is onze urenregistratie ook geschikt voor bedrijven uit het MKB. Van urenregistratie zzp tot urenregistratie personeel. Met het softwarepakket van Kleisteen is het allemaal mogelijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Jouw urenregistratie digitaliseren

Het digitaliseren van jouw gehele boekhouding is een slimme stap als je tijd wilt besparen. Je hoeft namelijk niet langer meer in de weer te gaan met stapels papieren. Jouw gehele boekhouding staat namelijk gewoon overzichtelijk online op één plek. Deze boekhouding omvat jouw urenregistratie, maar ook bonnetjes, facturen en overige documenten. De digitalisering van jouw boekhouding zorgt dus voor overzicht.

Het uitzoeken van een boekhoudprogramma kan lastig zijn. Er zijn immers heel veel verschillende aanbieders op de markt met elk hun eigen boekhoudpakketten. We begrijpen dat de keuze moeilijk kan zijn en willen je graag helpen in dit keuzeproces. Hoe we dit doen? Door jou de mogelijkheid te bieden om dertig dagen gratis het Kleisteen boekhoudprogramma te proberen. Zo kun je zelf alle voordelen en mogelijkheden van onze software ervaren!

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan