Gratis proberen Inloggen
cirkel
cirkels

Urenregistratie en facturatie

Voor elke ondernemer betreft de urenadministratie een belangrijk onderdeel van de boekhouding. Ben jij de trotse eigenaar van een eenmanszaak? Dan moet jij je uren bijhouden voor de opdrachtgevers.

Sta je aan het hoofd van een (middel)grote onderneming en heb je personeel in dienst? Ook dan is de urenregistratie bijhouden erg belangrijk. De urenregistratie vormt immers het fundament van de uitbetalingen. Je kunt met recht stellen dat de urenregistratie bij iedere onderneming erg belangrijk is. We hebben bij Kleisteen daarom een speciaal urenregistratiesysteem ontwikkeld. Met behulp van deze tijdregistratie software is het heel eenvoudig om de gewerkte uren te registreren.

Lees meer wat wij kunnen betekenen voor ondernemers

Urenregistratie ZZP en MKB

Wanneer je een startende ondernemer bent, heb je (nog) niet altijd personeel in dienst. Je uren bijhouden lijkt in dat geval wellicht dan ook niet direct noodzakelijk. Maar dat is het wel! Je wilt immers wel jouw gewerkte uren kunnen factureren. Bij Kleisteen begrijpen we dat jouw urenregistratie anders zal zijn dan die van een groot bedrijf. Je kunt daarom met de uitgebreide instellingen in ons systeem rapportages op maat maken.

Het aantal instellingen in onze urenregistratie software is heel uitgebreid. Hierdoor kun je heel eenvoudig de uren per medewerker, klant of project bijhouden. Dankzij deze uitgebreide mogelijkheden is onze urenregistratie ook geschikt voor bedrijven uit het MKB.

Jouw urenregistratie digitaliseren

Het digitaliseren van jouw gehele boekhouding is een slimme stap als je tijd wilt besparen. Je hoeft namelijk niet langer meer in de weer te gaan met stapels papieren. Jouw gehele boekhouding staat namelijk gewoon overzichtelijk online op één plek. Deze boekhouding omvat jouw urenregistratie, maar ook bonnetjes, facturen en overige documenten. De digitalisering van jouw boekhouding zorgt dus voor overzicht.

Het uitzoeken van een boekhoudprogramma kan lastig zijn. Er zijn immers heel veel verschillende aanbieders op de markt met elk hun eigen boekhoudpakketten. We begrijpen dat de keuze moeilijk kan zijn en willen je graag helpen in dit keuzeproces. Daarom kun je Kleisteen 30 dagen gratis uitproberen.

Kleisteen gratis proberen

Efficiënt uren invoeren en verwerken

Voer je uren direct in, ook onderweg op je mobiel. Later zie je meteen welke uren nog openstaan om te factureren. Nooit meer urenlijsten overtypen van medewerkers, elke medewerker vult zelf zijn uren online in via zijn telefoon, Ipad/tablet of computer. Met Kleisteen kun je:

  • Uren invoeren met meerdere medewerkers
  • Uren controleren/goedkeuren (optioneel)
  • Uren factureren
  • Makkelijk betaling boeken
  • Uurtarieven per klant, medewerker of project
  • Uren rapportages
  • Werkbonnen/weekstaten
  • Ook meteen in je boekhouding

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan