Loading...
urenregistratie en facturatie2019-06-17T09:40:11+02:00
  • uren invoeren – ook via smartphone

  • uren controleren (optioneel)

  • uren factureren

  • makkelijk betaling boeken

  • uren rapportages

  • werkbonnen/weekstaten

  • ook meteen in je boekhouding

Urenregistratie en facturatie

*meteen geboekt in je administratie

Efficiënt uren invoeren en verwerken, altijd en overal, op je telefoon of Ipad/tablet.

Je vergeet nooit meer uren te factureren

De uren staan klaar in je boekhouding om gefactureerd te worden. Zo wordt facturen maken leuk werk.

Je omzet sneller binnen

Omdat je snel en makkelijk de facturen kunt versturen, worden je rekeningen eerder betaald. Daarnaast heb je meteen het overzicht op openstaande facturen. Omdat facturen vanuit Kleisteen ook automatisch in het digitale UBL-formaat worden verstuurd, zullen steeds meer van uw klanten die een boekhoudpakket gebruiken, deze makkelijker en foutloos kunnen boeken.

Nooit meer urenlijsten overtypen van medewerkers, elke medewerker vult zelf zijn uren online in via zijn telefoon, Ipad/tablet of computer.

Uurtarieven instelbaar

Uurtarieven kun je zelf instellen per medewerker, project, taak/activiteit, klant, of een vaste uurprijs.

Rapportages op maat

Met behulp van op maat samen te stellen rapporten hou je controle en overzicht.
uren rapportage

Supersnel invoeren

Door vooraf je instellingen precies af te stemmen op jouw werkwijze kun je nog sneller invoeren. Stel bijvoorbeeld je standaard uurtarief in per project, activiteit of medewerker, de layout van je invoerscherm, je standaard omzetrubriek etc etc.

Extra controles instellen

In een iets grotere organisatie is het al gauw wenselijk dat ingevoerde uren worden gecontroleerd. Dit kan door in Kleisteen gebruik te maken van een urenmanager. Deze kan uren van (in te stellen) medewerkers controleren en goedkeuren.

Prijzen urenregistratie in Kleisteen

Voor maar  € 17,50 per maand kun je in de Kleisteen Standaard versie uren schrijven en koppelen aan klanten en deze factureren, en is alles meteen vastgelegd in je boekhouding.

Wil je  je ook uren koppelen aan Projecten, activiteiten en medewerkers, dan kun je de uitgebreidere uren-module gebruiken.

Kijk hier voor het pakketten en prijzen-overzicht.

Alle gegevens in 1 administratie bij elkaar.

Je kunt onbeperkt uren invoeren en facturen versturen.

Als medewerkers zelf hun uren invoeren, maak je voor elke medewerker een uren-gebruiker aan ( € 2,- per maand per medewerker), normale extra gebruikers (een urenmanager of andere medewerkers) kosten in alle pakketten van Kleisteen 3,50 per maand. Dit zijn de enige extra kosten voor je complete boekhouding EN urenregistratie.

GRATIS PROBEREN

Kleisteen is de eerste 30 dagen gratis. Na aanmelding staat er een basisadministratie voor je klaar. Mocht je er niet uitkomen dan helpen wij je op weg met een telefonisch startconsult. Support per e-mail zit ook bij de prijs inbegrepen. Nog twijfels? Lees dan onze referenties en luister naar een aantal tevreden klanten.

NU AANMELDEN

“Iedereen voert zijn uren in per mobiel, onderweg. En ik maak de facturen in een paar minuten”