Loading...
Starters2019-03-06T14:47:44+00:00

Boekhoudpakket voor starters het eerste jaar voor maar 7,50 per maand

Er zijn weinig dingen spannender dan het beginnen van een eigen bedrijf. De eerste stap is meestal de inschrijving bij de KVK en het
aanvragen van een BTW-nummer. Het bijhouden van een boekhouding wordt doorgaans ervaren als een noodzakelijk kwaad.

WAAROM IS HET NODIG OM EEN
BOEKHOUDING BIJ TE HOUDEN?

Ten eerste voor de belastingdienst. Om vast te stellen wat u aan BTW (omzetbelasting) moet betalen of terugkrijgt, en wat u aan inkomstenbelasting of  vennootschapsbelasting (in geval van NV of BV) moet afdragen aan het eind van het jaar. Maar ook voor uzelf! Om te weten hoe uw bedrijf er voor staat en om zicht te houden op wat u nog moet ontvangen van klanten (debiteuren) en wat u nog moet betalen aan leveranciers (crediteuren).

BTW-AANGIFTE MET 1 DRUK OP DE KNOP

Gelukkig kunt u de BTW-aangifte met Kleisteen makkelijk zelf doen. Als de kosten en omzet zijn ingevoerd, krijgt u met 1 druk op de knop de BTW-aangifte uit het pakket. Als starter kan het goed zijn dat de kosten hoger zijn dan de omzet. In dat geval zult u vaak BTW terug ontvangen. Een goede reden om de aangifte op tijd te doen!

SAMENWERKEN MET UW BOEKHOUDER

We raden iedere ondernemer aan om met een boekhouder samen te werken.
Afhankelijk van uw wensen zoals beschikbare tijd en budget, kunt u een taakverdeling maken. Een groot voordeel van een online boekhoudpakket is dat samenwerken heel makkelijk is.

BEKIJK HIER DE AANGESLOTEN BOEKHOUDERS

PROBEER KLEISTEEN 60 DAGEN GRATIS!

KLEISTEEN is de eerste 60 dagen gratis. Na aanmelding kunt u direct beginnen. Weet u niet hoe? U ontvangt direct een handige starters-gids. Mocht u er niet uitkomen dan helpen wij u op weg met een telefonisch startconsult. Support per e-mail zit ook bij de prijs inbegrepen. Is uw onderneming het afgelopen jaar gestart? Dan krijgt u gedurende het eerste jaar ook nog 50 % korting!

KIES HIER UW PAKKET

NU 30 dagen GRATIS PROBEREN

Na aanmelding staat er een basisadministratie voor u klaar. Mocht u er niet uitkomen dan helpen wij u op weg met een telefonisch startconsult. Support per e-mail zit ook bij de prijs inbegrepen. Nog twijfels? Lees dan onze referenties en luister naar een aantal tevreden klanten.

NU AANMELDEN

“EEN VERADEMING NA AL MIJN PROBLEMEN MET MIJN VORIGE BOEKHOUDPROGRAMMA”