Loading...
Samenwerken met uw boekhouder2018-07-16T15:31:33+00:00

We raden iedere ondernemer aan om met een boekhouder samen te werken. Stel hierbij bijvoorbeeld de volgende vragen:

  • Hoeveel tijd wil ik zelf aan mijn boekhouding besteden?
  • Wat is mijn budget voor een boekhouder?
  • Hoeveel kennis heb ik zelf van boekhouden?
  • Hoeveel ZIN heb ik om zelf mijn boekhouding  te doen?

Afhankelijk van uw wensen  kunt u een taakverdeling maken. Een groot voordeel van een online boekhoudpakket is dat samenwerken heel makkelijk is.

BEKIJK HIER WELKE BOEKHOUDERS WERKEN MET KLEISTEEN

WAT DOET U ZELF, EN WAT DOET UW BOEKHOUDER?

  • U kunt er voor kiezen om alles uit handen te geven aan uw boekhouder.  U overhandigt hem alle facturen en bank-gegevens (in een doos of digitaal natuurlijk) en de boekhouder voert alles in en verzorgt alle aangiften. U heeft zo meer tijd voor het echte ondernemen.
  • U kunt er ook voor kiezen om wel zelf uw facturen in te voeren, zodat u deze meteen kunt versturen (per mail of gewoon op de ouderwetse manier, printen en per post), en uw boekhouder doet de rest.
  • Of u doet bijna alle administratie zelf (het doen van een BTW-aangifte kunt u ook heel makkelijk zelf met Kleisteen) en laat uw boekhouder alleen controleren en de jaaraangiftes doen (inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting).

IS HET ZELF DOEN VAN UW ADMINISTRATIE LEUK?

Daar zijn de meningen over verdeeld!
Het leuke -en nuttige- eraan is wél dat u na het invoeren van uw verkopen en kosten direct het resultaat ziet. Zodat u snel kunt bijsturen als dat nodig is!

BEKIJK HIER ONZE PAKKETTEN

GRATIS PROBEREN

Kleisteen is de eerste 60 dagen gratis. Na aanmelding staat er een basisadministratie voor u klaar. Mocht u er niet uitkomen dan helpen wij u op weg met een telefonisch startconsult. Support per e-mail zit ook bij de prijs inbegrepen. Nog twijfels? Lees dan onze referenties en luister naar een aantal tevreden klanten.

NU AANMELDEN

“DE HELP-DESK PER MAIL GEEFT MEESTAL IN 1 KEER EEN ANTWOORD WAAR IK MEE UIT DE VOETEN KAN, ZE BEGRIJPEN WAAR IK HET OVER HEB”