Digitale bonnetjes ideaal

De prijs-kwaliteit van Kleisteen is een pluspunt, vooral voor de kleinere ondernemers. Onze klanten vinden het boeken in Kleisteen over het algemeen makkelijk.

Onze klanten boeken zelf, de facturen en bonnetjes komen direct in systeem vanaf je mobiel.

De BTW module werkt fijn, daar zijn we erg blij mee.

Smit&Partners, Jeffrey Muileboom

Makkelijk instappen voor Starters

Wij zijn al Kleisteen klant sinds 2003. De lage kosten voor starters maken het makkelijk om te beginnen, als je eenmaal de fase van het excel sheet voorbij bent.

Ik leg klanten in 3 stappen uit hoe ze met Kleisteen kunnen werken, eerst richten we de administratie in (dit is al standaard gebeurd maar zaken als je IBAN nummer invoeren of je eigen kosten-rekeningen toevoegen kunnen het nog fine-tunen), ik adviseer dan ook over hoe te werken met Kleisteen. In de tweede stap nemen we het factureren door en het boeken van kosten, en als laatste kijken we naar het verwerken en controleren van de banken.

Doordat er steeds meer UBL-facturen ontvangen worden kan er sneller gewerkt worden!

Ed van Schie, Edministratie

Ik vind het dashboard echt GEWELDIG!

Je kunt snel factureren met Kleisteen.  Het dashboard laat je doorklikken naar alle onderliggende cijfers, ik was hierdoor snel thuis in alle overzichten. Sommige van mijn klanten boeken zelf in, maar soms doe ik (bijna) alles voor hen. Mijn beheer-scherm, waar ik al mijn klanten zie en meteen kan gaan werken in hun administratie, is erg fijn.

De BTW-aangifte module is ook top.

Hermes Ratgers, Hera Finance, al vele jaren klant (2011)