Als MKB ondernemer weet u als geen ander dat het bijhouden van uw administratie een tijdrovende klus kan zijn. Gelukkig biedt Kleisteen de oplossing met hun Online Administratie Programma. In deze tekst leest u meer over Kleisteen en hoe zij u kunnen helpen om uw Online Administratie eenvoudig bij te houden.

Meld je GRATIS aan


Wat is online administratie

Online administratie is het bijhouden van uw administratie via internet. U hoeft hiervoor geen software te installeren op uw computer, maar kunt altijd en overal toegang krijgen tot uw administratie via een online platform. Hierdoor heeft u inzicht in uw financiële situatie en kunt u uw administratie efficiënt bijhouden.

Bekijk alle pakketten en prijzen

De voordelen van online administratie

Online administratie biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele administratie. Zo heeft u altijd en overal toegang tot uw administratie via internet. Hierdoor kunt u uw administratie bijhouden vanaf elke locatie en vanaf elk apparaat. Daarnaast zijn uw gegevens veilig opgeslagen op een server en hoeft u zich geen zorgen te maken over het maken van back-ups.

Een ander voordeel van online administratie is de mogelijkheid tot het delen van gegevens. U kunt bijvoorbeeld uw boekhouder of accountant toegang geven tot uw administratie, zodat zij uw financiële situatie kunnen bekijken en u advies kunnen geven. Daarnaast zijn de meeste online administratieprogramma’s zeer gebruiksvriendelijk en bieden zij veel functionaliteiten, zoals het automatisch inboeken van facturen en het opstellen van rapportages.



Online administratie voor het MKB

Vooral voor het MKB is online administratie een uitkomst. Als MKB’er heeft u vaak niet de tijd en middelen om uw administratie zelf bij te houden. Met online administratie kunt u deze taak uitbesteden of vereenvoudigen, zodat u meer tijd heeft voor uw bedrijf. Daarnaast is online administratie vaak betaalbaarder dan traditionele administratie. Online administratie biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele administratie. Het is efficiënt, veilig en gebruiksvriendelijk. Vooral voor het MKB kan online administratie een uitkomst zijn. Overweegt u om over te stappen op online administratie? Bij Kleisteen helpen we je om het volledige onboarding proces te regelen zodat jij binnen de kortste keren je boekhouding online kunt uitvoeren!

Over Kleisteen

Kleisteen is in 2003 opgericht door Theo Smits en Jacqueline Langedijk als één van de eerste online boekhoudpakketten in Nederland. Het doel was om een betaalbaar en eenvoudig in gebruik boekhoudpakket te ontwikkelen voor ondernemers. Dankzij de samenwerking met vele ondernemers en administratiekantoren is het pakket in de loop der jaren uitgegroeid tot een zeer uitgebreid administratiepakket voor al jouw wensen rondom online administratie.

NU AANMELDEN

“EEN VERADEMING NA AL MIJN PROBLEMEN MET MIJN VORIGE BOEKHOUDPROGRAMMA”