Online abonnementen factureren

Met Kleisteen kun je maandelijks (of per jaar, andere opties zijn ook mogelijk) facturen maken. Handig voor bijvoorbeeld

  • onderhoudscontracten
  • webhosting
  • alle andere lidmaatschappen
  • jaarlijkse donaties
  • het innen van contributies

Nadat je de abonnementen hebt gemaakt en eenmalig aan de relaties hebt gekoppeld, maak je met 1 druk op de knop al je facturen tegelijk.

De facturen worden per mail, als PDF, naar je klanten verzonden. Uiteraard met je eigen factuurteksten en mail-tekst.

Voor je professionele klanten worden de facturen ook in UBL verzonden.

Je abonnement incasseren

In Kleisteen maak je eenvoudig een incasso-bestand voor je bank. Bij voorkeur wordt het abonnement in 1 x door je bank geïncasseerd. Het totaalbedrag wordt (soms moet je dat even doorgeven bij je bank) in één keer op je rekening bijgeschreven. Worden er bedragen gestorneerd dan kun je dit met 1 druk op de knop boeken en tevens een aanmaning/herinnering naar je klant versturen.

Kleisteen kan van je abonnement-facturen een incasso-opdracht maken die je meteen doorstuurt naar de bank. Let op, hier heb je wel een incasso-contract voor nodig bij je bank.

Als je dat wil kun je de facturen ook gewoon door de klant zelf laten betalen. Dit is natuurlijk meer werk.

En dat voor maar 35,- per maand!

Het mooiste is dat abonnementen factureren met Kleisteen zo betaalbaar is.

In de PREMIUM-versie van Kleisteen kun je naast abonnementen ook gebruik maken van uitgebreide functies zoals facturen in andere talen, vreemde valuta en budgettering.

METEEN PROBEREN?

Kleisteen is de eerste 30 dagen gratis. Na aanmelding staat er een basisadministratie voor je klaar. Binnen enkele minuten kun je beginnen met het maken van de eerste facturen. Begin je met abonnementen, dan helpen wij je graag op weg met een telefonisch startconsult.

NU AANMELDEN

“EEN VERADEMING NA AL MIJN PROBLEMEN MET MIJN VORIGE BOEKHOUDPROGRAMMA”