ONLINE WERKEN MET KLEISTEEN

KLEISTEEN ACCOUNTANCY is onze oplossing voor administratiekantoren. Als professionele dienstverlener beschikt u hiermee over een betaalbaar en compleet online boekhoudpakket voor uw klanten. U krijgt de beschikking over een gratis Accountancy PRO versie. U heeft dan na het inloggen direct toegang tot alle administraties van uw klanten. Bovendien kunt u uw eigen administratie gratis in Kleisteen voeren als u dit wenst.

U beschikt al over een basisadministratie zonder klant-toegang voor 1 euro per maand!

U betaalt geen basistarief voor het gebruik van Kleisteen!

Op alle pakketten van Kleisteen gelden kortingen voor administratiekantoren.

ONDERSTEUNING

Ook krijgt u van ons extra ondersteuning van uw eigen contactpersoon als u start met Kleisteen.
Wilt u hier meer over weten, of beginnen met Kleisteen? Laat dan uw gegevens achter of stel direct uw vraag via
accountancy@kleisteen.nl
Onze accountmanager neemt dan snel contact met u op en zal u onze complete accountancy-regeling toesturen. U kunt zich via dit adres ook opgeven voor een gratis workshop voor kantoren.

ONLINE SAMENWERKEN

Online boekhouden maakt het voor u gemakkelijker om met uw klanten samen te werken. Uw klanten kunnen bijvoorbeeld zelf het grootste deel van het invoeren van bonnetjes, facturen etc. voor hun rekening nemen, terwijl u de meer complexe boekingen doet en controles en correcties uitvoert. Hebben uw klanten al een Kleisteen-administratie dan kunnen wij deze voor u koppelen aan uw Accountancy module. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om zelf alles in te voeren en uw klant alleen mee te laten kijken.

UW KANTOOR OP DE KAART

Administratiekantoren worden vermeld op onze website zodat Kleisteen-klanten ook kunnen zien welke kantoren en boekhouders met Kleisteen werken.

UW EIGEN REKENINGSCHEMA

Als kantoor heeft u de beschikking over extra functionaliteit, zoals het gebruik van uw eigen rekeningschema. Bij het aanmaken van een administratie in Kleisteen -dit gebeurt direct na het aanmelden- wordt er normaal gesproken een standaard rekeningschema geladen. Wanneer deze voor u echter niet voldoet kunt u ook een eigen rekeningschema gebruiken voor het aanmaken van nieuwe administraties vanuit de ACCOUNTANCY module.
U kunt eenvoudig het standaard rekeningschema aanpassen met een eigen codering en omschrijving. Neemt u vooral contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Voordelen Kleisteen

“IK GEEF MIJN KLANTEN INSTRUCTIES OVER HOE ZE KLEISTEEN HET BEST KUNNEN GEBRUIKEN, ZODAT DE SAMENWERKING VERDER SOEPEL GAAT”