Loading...
Boekhoudprogramma Kleisteen | goedkoop en compleet online boekhouden2019-01-08T09:20:55+00:00

Het beste boekhoudpakket voor uw administratie

Hoe kies ik het beste boekhoudprogramma voor mijn bedrijf?

Wilt u een boekhoudprogramma kopen, of kiest u voor online boekhoudsoftware? Boekhoudprogramma’s vergelijken om de beste boekhoudsoftware te vinden is niet eenvoudig. U moet goed kijken naar uw eisen en wensen. Een goed boekhoudprogramma is bijvoorbeeld gebruiksvriendelijk, biedt een compleet overzicht van uw digitale boekhouding, is enkele maanden gratis te gebruiken en helpt u bijvoorbeeld met een gratis cursus boekhouden.

Naast uw basis-boekhouding wilt u waarschijnlijk online facturen versturen, en liefst onbeperkt. Let op aanbieders die gratis facturering aanbieden, bij sommigen gaat u alsnog veel betalen als u meer dan 5 facturen per maand wilt versturen, of u heeft helemaal geen beschikking over een online boekhoudprogramma! Diverse aanbieders bieden een scherpe instap-prijs of een gratis account voor startende ondernemer en dan blijkt dat u maar 5 of 10 facturen per maand kunt versturen. Prima als dat voldoende is, maar het gros van de ondernemers gaat daar snel overheen, en is de prijs dan nog zo scherp?

Ook factureren in vreemde valuta (en vreemde talen) is mogelijk in Kleisteen. En nog steeds betaalbaar.

Ook krijgen vrijwel alle ondernemers, ook de kleinsten, te maken met investeringen, waarbij afschrijvingen e.d. automatisch moeten worden geboekt. Bij menig eenvoudig boekhoudprogramma is dit niet gratis. Facturen digitaal ontvangen, omzetten of inboeken? Ook hier wordt soms een bedrag per factuur gerekend.

Kleisteen is full service en bij ons kost al het bovenstaande (en nog veel meer) slechts 15,- per maand ex BTW.

Kleisteen heeft alle voordelen van een online boekhoudpakket en dus altijd en overal inzicht in uw financiële administratie. Uw digitaal kantoor bespaart u tijd en geld. Bovendien kunt u altijd makkelijk uitbreiden naar uren factureren, producten factureren, projectbeheer en voorraadbeheer. Ons online boekhoudprogramma is dan ook gerust een goedkoop boekhoudprogramma te noemen. Kijk hier voor een compleet overzicht van de belangrijkste functies van onze drie pakketten.

Ga ik niet teveel betalen?

Vaak zijn er verborgen kosten. Bij het Kleisteen online boekhoudprogramma niet. Als u ergens extra voor moet betalen is dit bij aanmelden al duidelijk omdat het transparant op onze website staat. Als u moeite moet doen om achter de precieze prijs van een pakket voor de digitale boekhouding te komen, dan is dit vaak al een teken dat u vroeg of laat meer gaat betalen dan u van plan was. Twijfelt u, benader de leverancier dan rechtstreeks om een compleet overzicht te krijgen.

Hoe zit het met mijn contract en wat gebeurt er na opzegging?

Vraag vóór de aanmelding hoe lang u aan een contract vastzit. Bent u startende ondernemer, dan wilt u flexibel zijn en snel de kosten kunnen verlagen. Kleisteen online boekhouden is een ideaal boekhoudprogramma voor ZZP-ers. Maar bent u gevestigd ondernemer, dan wilt u ook keuzevrijheid. En check wat er gebeurt met uw gegevens na afmelden. Heeft u hier nog toegang toe? Zijn daar kosten aan verbonden? Kunt u makkelijk gegevens downloaden of meenemen?

Bij ons kunt u maandelijks opzeggen, vanaf opzegging ontvangt u geen nieuwe facturen. Sneller opzeggen kan niet. Bij Kleisteen worden al uw gegevens 10 jaar bewaard en blijven ze kosteloos in te zien. Inclusief uw digitaal archief met alle ingescande facturen. Wilt u ooit verder werken in je administratie dan betaalt u naast uw abonnement eenmalig 10,- activeringskosten (dit ter voorkoming van misbruik).

Scan en Herken? Lekker snel facturen inboeken (maar soms tegen flinke kosten)

Wij scannen geen papier in maar u kunt facturen mailen, met uw mobiel fotograferen en uploaden of van uw eigen computer naar de Kleisteen INBOX sturen. Sommige aanbieders hebben hier een derde partij voor nodig zoals Basecone, vaak betaalt u dan per factuur voor het inlezen in uw administratie. U raadt het al, bij het Kleisteen online boekhoudprogramma is dit gratis. Full service!

Uw onderneming wordt groter!

Verschillende online boekhoudprogramma’s profileren zich als een geschikt boekhoudprogramma voor ZZPers, maar als je bedrijf een succes wordt, kunt u dan nog met hetzelfde pakket uit de voeten? Overstappen kost tijd en geld. Kunt u makkelijk en betaalbaar met meerdere mensen werken in uw digitale boekhouding? Kunt u instellen of iemand toegang heeft tot een deel van de online administratie (bijvoorbeeld alleen uren invoeren), kunt u makkelijk meerdere administraties beheren en online samenwerken, moet er misschien een autorisatie-mogelijkheid komen voor ingevoerde facturen? In Kleisteen kan het allemaal. U besteedt met Kleisteen ook veel minder tijd aan uw boekhouding dan met een gratis boekhoudprogramma, offline boekhoudprogramma of een boekhouding in excel.

GRATIS PROBEREN

Kleisteen kunt u de eerste 60 dagen gratis proberen en u zult merken dat het een gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma is. Na aanmelding staat er een basisadministratie voor u klaar. Mocht u er niet uitkomen dan helpen wij u op weg met een telefonisch startconsult. Of volg onze cursus boekhouden met het Kleisteen online boekhoudprogramma. Support per e-mail zit ook bij de prijs inbegrepen. Nog twijfels? Lees dan onze referenties van andere ondernemers en luister naar een aantal tevreden klanten.

NU AANMELDEN

“EEN VERADEMING NA AL MIJN PROBLEMEN MET MIJN VORIGE BOEKHOUDPROGRAMMA”