Hoe kies ik het beste boekhoudprogramma voor mijn bedrijf?

Kan het pakket alles wat ik wil?

Dit is natuurlijk niet makkelijk te beantwoorden. Maar naast je basis-boekhouding zul je waarschijnlijk online facturen willen sturen, en liefst onbeperkt. Let op aanbieders die gratis facturering aanbieden, bij sommigen ga je alsnog veel betalen als je meer dan 5 facturen per maand wilt versturen, of je hebt helemaal geen beschikking over een boekhoudprogramma! Diverse aanbieders bieden een scherpe instap-prijs, en dan blijkt dat je maar 5 of 10 facturen per maand kunt versturen. Prima als dat voldoende is, maar het gros van de ondernemers gaat daar snel overheen, en is de prijs dan nog zo scherp?

Ook krijgen vrijwel alle ondernemers, ook de kleinsten, te maken met investeringen, waarbij afschrijvingen e.d. automatisch moeten worden geboekt. Sommige pakketten leveren ook dit niet gratis. Facturen digitaal ontvangen, omzetten of inboeken? Ook hier wordt soms een bedrag per factuur gerekend.

Bij Kleisteen kost al het bovenstaande (en nog veel meer) maximaal 15,- per maand ex BTW.

Bovendien kun je altijd makkelijk uitbreiden naar uren facturen, producten factureren, projectbeheer en voorraadbeheer.

Ook factureren in vreemde valuta (en vreemde talen) is mogelijk in Kleisteen. En nog steeds betaalbaar.

Ga ik niet teveel betalen?

Vaak zijn er verborgen kosten. Bij Kleisteen niet, als u ergens extra voor moet betalen is dit bij aanmelden al duidelijk omdat het transparant op onze website staat. Als u moeite moet doen om achter de precieze prijs van een pakket te komen, is dit vaak al een teken dat u vroeg of laat meer gaat betalen dan u van plan was. Twijfelt u, benader de leverancier dan rechtstreeks om duidelijkheid te krijgen.

Hoe zit het met mijn contract en wat gebeurt er na opzegging?

Vraag vóór de aanmelding hoe lang je aan een contract vastzit. Ben je startende ondernemer, dan wil je flexibel zijn en snel je kosten kunnen verlagen. Maar ben je gevestigd ondernemer, dan wil je ook keuze-vrijheid. En check wat er gebeurt met je gegevens na afmelden. Heb je hier nog toegang toe? Zijn daar kosten aan verbonden? Kun je makkelijk gegevens downloaden of meenemen?

Bij ons kun je maandelijks opzeggen, vanaf opzegging ontvang je geen nieuwe facturen. Sneller opzeggen kan niet. Bij Kleisteen worden al je gegevens 10 jaar bewaard en blijven kosteloos in te zien. Inclusief uw digitaal archief met alle ge-uploade facturen. Wil je ooit verder werken in je administratie dan betaal je naast je abonnement eenmaling 10,- activeringskosten (dit ter voorkoming van misbruik)

Scan en Herken? Lekker snel facturen inboeken (maar soms tegen flinke kosten)

Wij scannen geen papier in maar u kunt facturen mailen, met uw mobiel fotograferen en uploaden of van uw eigen computer naar de Kleisteen INBOX sturen. Sommige aanbieders hebben hier een derde partij voor nodig zoals Basecone, vaak betaalt u dan per factuur voor het inlezen in uw administratie. U raadt het al, bij Kleisteen is dit gratis.

Uw onderneming wordt groter!

Als je bedrijf een succes wordt, kun je dan nog met hetzelfde pakket uit de voeten? Overstappen kost tijd en geld. Kun je makkelijk en betaalbaar met meerdere mensen werken? Kun je instellen of iemand toegang heeft tot een deel van de administratie (bijvoorbeeld alleen uren invoeren), kun je makkelijk meerdere administraties beheren, moet er misschien een autorisatie-mogelijkheid komen voor ingevoerde facturen? In Kleisteen kan het allemaal.

GRATIS PROBEREN

Kleisteen is de eerste 60 dagen gratis. Na aanmelding staat er een basisadministratie voor u klaar. Mocht u er niet uitkomen dan helpen wij u op weg met een telefonisch startconsult. Support per e-mail zit ook bij de prijs inbegrepen. Nog twijfels? Lees dan onze referenties en luister naar een aantal tevreden klanten.

NU AANMELDEN

“EEN VERADEMING NA AL MIJN PROBLEMEN MET MIJN VORIGE BOEKHOUDPROGRAMMA”