Loading...
Boekhoudprogramma Kleisteen | goedkoop en compleet online boekhoudpakket2019-04-02T15:28:02+00:00

Het beste boekhoudpakket voor je onderneming

Hoe kies ik het beste boekhoudprogramma voor mijn bedrijf?

Online! Toch…?

Wil je een boekhoudprogramma kopen, of kies je voor online boekhoudsoftware? De keus om online te gaan lijkt snel gemaakt. Zijn er nog redenen te bedenken om een offline pakket aan te schaffen? Veiligheid lijkt geen belemmering meer te zijn. Je kunt beweren dat je data niet 100% veilig zijn in de Cloud (alles is te hacken zeggen ze dan, en het nieuws laat ons dit ook geregeld zien), maar zijn je data dan wel zo veilig op je laptop? Laptop gestolen, kop koffie er overheen, er is niet veel voor nodig om alles echt kwijt te zijn. Wil je een back-up  bij een offline boekhoudpakket dan zullen vroeg of laat je data ook in de Cloud (ergens op een server en niet op je laptop) terechtkomen. Online dus!

Wat moet je boekhoudpakket kunnen?

Naast je basis-boekhouding met een makkelijke BTW-aangifte wil je waarschijnlijk online facturen versturen, en liefst onbeperkt.

Let op aanbieders die gratis facturering aanbieden. Diverse aanbieders bieden een scherpe instap-prijs of een gratis account voor startende ondernemers en dan blijkt dat je maar 5 of 10 facturen per maand kunt versturen. Prima als dat voldoende is, maar het gros van de ondernemers gaat daar snel overheen, en is de prijs dan nog zo scherp? Probeer nu gratis boekhouden en factureren met Kleisteen, ons compleet en eenvoudig online boekhoudpakket.

Ook factureren in vreemde valuta (en vreemde talen) is mogelijk in Kleisteen. En nog steeds betaalbaar.

Ook krijgen vrijwel alle ondernemers, ook de kleinsten, te maken met investeringen, waarbij afschrijvingen e.d. automatisch moeten worden geboekt. Bij menig eenvoudig boekhoudprogramma is dit niet gratis.

Facturen digitaal ontvangen, omzetten of inboeken? Ook hier wordt soms een bedrag per factuur gerekend.

Kleisteen is full service en bij ons kost al het bovenstaande (en nog veel meer) slechts 15,- per maand ex BTW.

Is mijn boekhoudpakket over een jaar, of 5 jaar, nog steeds te gebruiken?

Begin je eenmaal in een boekhoudpakket, dan wil je liever niet overstappen. Kleisteen heeft alle voordelen van een online boekhoudpakket en dus altijd en overal inzicht in je financiële administratie. Je digitaal kantoor bespaart je tijd en geld, je boekhouding bijhouden was nog nooit zo eenvoudig. Bovendien kun je altijd makkelijk uitbreiden naar uren factureren, producten factureren, projectbeheer en voorraadbeheer. Ons online boekhoudprogramma is dan ook gerust een goedkoop boekhoudprogramma te noemen. Kijk hier voor een compleet overzicht van de belangrijkste functies van onze drie pakketten.

Ga ik niet teveel betalen?

Vaak zijn er verborgen kosten. Bij het Kleisteen online boekhoudprogramma niet. Als je ergens extra voor moet betalen is dit bij aanmelden al duidelijk omdat het transparant op onze website staat. Als je moeite moet doen om achter de precieze prijs van een pakket voor de digitale boekhouding te komen, dan is dit vaak al een teken dat je vroeg of laat meer gaat betalen dan je van plan was. Twijfel je, benader de leverancier dan rechtstreeks om een compleet overzicht te krijgen. Je kunt eenvoudig het Kleisteen online boekhoudpakket vergelijken met alle andere boekhoudsoftware.

Hoe zit het met mijn contract en wat gebeurt er na opzegging?

Vraag vóór de aanmelding hoe lang je aan een contract vastzit. Ben je startende ondernemer, dan wil je flexibel zijn en snel de kosten kunnen verlagen. Kleisteen online boekhouden is uitermate geschikt voor  ZZPers, freelancers en starters. Maar ben je gevestigd ondernemer, dan wil je ook keuzevrijheid. En check wat er gebeurt met je gegevens na afmelden. Heb je hier nog toegang toe? Zijn daar kosten aan verbonden? Kun je makkelijk gegevens downloaden of meenemen?

Kleisteen online boekhouding is maandelijks opzegbaar, vanaf opzegging ontvang je geen nieuwe facturen. Sneller opzeggen kan niet. Bij Kleisteen worden al je gegevens 10 jaar veilig opgeslagen en blijven ze kosteloos in te zien. Inclusief je digitaal archief met alle ingescande facturen. Wil je ooit verder werken in je administratie dan betaal je naast je abonnement eenmalig 10,- activeringskosten (dit ter voorkoming van misbruik).

Scan en Herken? Lekker snel facturen inboeken (maar soms tegen flinke kosten)

Wij scannen geen papier in maar je kunt facturen mailen, met je mobiel fotograferen en uploaden of van je eigen computer naar de Kleisteen INBOX sturen. Sommige aanbieders hebben hier een derde partij voor nodig zoals Basecone, vaak betaal je dan per factuur voor het inlezen in je administratie.

Boekhoudprogramma’s vergelijken om de beste boekhoudsoftware te vinden is niet eenvoudig. Je moet goed kijken naar je eisen en wensen. Een goed boekhoudprogramma is gebruiksvriendelijk, biedt een compleet overzicht van je digitale boekhouding, is  gratis te proberen en helpt je bijvoorbeeld ook met een gratis cursus boekhouden.

GRATIS PROBEREN

Kleisteen kunt u de eerste 30 dagen gratis proberen en je zult merken dat je de boekhouding eenvoudig kunt bijhouden. Na aanmelding staat er een basisadministratie voor je klaar. Mocht je er niet uitkomen dan helpen wij je op weg met een telefonisch startconsult. Of volg onze cursus boekhouden met het Kleisteen online boekhoudprogramma. Support per e-mail zit ook bij de prijs inbegrepen. Nog twijfels? Bekijk dan onze referenties van andere ondernemers en luister naar een aantal tevreden klanten.

NU AANMELDEN

“EEN VERADEMING NA AL MIJN PROBLEMEN MET MIJN VORIGE BOEKHOUDPROGRAMMA”