Gratis proberen Inloggen
cirkel

Twee staps authenticatie

Twee staps authenticatie

Tijdens het inloggen in Kleisteen kun je kiezen om de authenticatie in twee stappen te doen en niet alleen met de login-gegevens (naam + wachtwoord). Met authenticatie in twee stappen bescherm je jouw account met zowel je login-gegevens als je telefoon.

Twee staps authenticatie heet ook wel twee staps verificatie, 2 steps verification, two factor verification of afgekort 2FA.

Twee staps authenticatie voor toegang tot Kleisteen:

Stap 1: Inloggen op de normale manier met de logingegevens (naam + wachtwoord)
Stap 2: een verificatie code wordt naar je telefoon verstuurd via sms die je kunt invullen in het speciale verificatie scherm direct na het inloggen.

Elke verificatie geldt per locatie (IP adres) en browser en moet elke maand vernieuwd worden. Je hoeft niet elke keer tijdens het inloggen steeds opnieuw de code invullen.
Wanneer je vanuit kantoor werkt en je de verificatie-code ingevuld hebt dan krijg je pas de volgende maand weer een verificatie code. Wanneer je ook thuis werkt (of op een andere locatie) dan krijg je opnieuw een verificatie-code.

Je kunt dit instellen via het Beheerscherm -> gebruikers -> actief -> akties -> logingegevens.

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan