Gratis proberen Inloggen
cirkel

Transactie Controle

Via de transactie-controle functie kunnen alle verkopen, uitgaven-, balans- en memoriaal-transacties die door een klant/gebruiker ingevoerd zijn worden getoond en gecontroleerd.

Deze optie is zichtbaar in de Accountancy Portal onder kopje “Transactiecontrole” , in het hoofdmenu. Hier kun je per klant zien welke boekingen zijn gemaakt en nog niet gecontroleerd.

Wanneer een gecontroleerde/goedgekeurde transactie door de klant aangepast wordt, zal deze transactie weer in de lijst met nog te controleren transacties komen te staan.

De klant ziet deze functie niet.

Instellingen

Het is mogelijk om per gebruiker in te stellen of een transactie automatisch gecontroleerd is of niet. Bij Gebruikers-Overzicht toegang-doorklikken naar de rechten. Voor kantoorgebruikers staat dit automatisch aangevinkt.

Via Systeemvoorkeuren -> grootboekbeheer -> ’transactiecontrole startdatum’ kan per administratie een andere startdatum worden ingevuld. Wanneer de startdatum leeg is dan worden alleen de transacties getoond in het huidige boekjaar.

Via Systeemvoorkeuren -> grootboekbeheer -> ’transactiecontrole toon verkopen’ kan per administratie de verkopen worden uitgezet (wanneer deze te veel zijn).

Het aantal nog niet gecontroleerde transacties per administratie is zichtbaar vanaf het menu in het Accountancy Portal.

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan