Gratis proberen Inloggen
cirkel

Rapportage uren

Overzichten/rapporten uren

Via uren -> laatste 25 of

Uren -> rapporten

Via Uren-Laatste 25, kun je de laatste uren zien die ingevoerd zijn. In het zoekveld  kun je zoeken op woorden of cijfers.
Hier kun je ook zien of de uren gefactureerd zijn of niet, je kunt ook doorklikken naar de factuur als je op ‘Gefactureerd’ klikt.

De uren die gefactureerd zijn, zijn geblokkeerd/gesloten. Als je op Details klikt vooraan de regel, dan kom je in de urenregel terecht. Hier kun je alles nog aanpassen.

Onder de knop Acties-Verwijder regel-vink aan vakje Verwijder-klik op Bewaar, kan een urenregel verwijderd worden.

urenrapportage
Via Uren-rapporten kan een op maat gemaakt rapport worden opgevraagd. Vink de vakjes aan van de kolommen die je wil zien op het rapport en klik op Maak rapport. Via de knop Acties kun het rapport downloaden in excel.

Er kan ook een template gemaakt worden van een rapport. Klik onderaan op Toon Templates-Nieuwe template-maak het rapport door de vakjes aan te vinken en de gegevens te selecteren-klik op Bewaar. Nu wordt de template opgeslagen.

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan