Gratis proberen Inloggen
cirkel

Nieuw boekjaar

Als het boekjaar voorbij is dan hoef je in principe niets te doen in Kleisteen. De boekdatum bepaalt in welk boekjaar geboekt wordt. Het is mogelijk om op hetzelfde moment in meerdere boekjaren tegelijk te werken met meerdere gebruikers.

Om te voorkomen dat je in het oude boekjaar per ongeluk nog een boeking maakt kun je het boekjaar afsluiten/blokkeren. Dit doe je onder Systeemvoorkeuren (Tandwieltje in icoontjes menu links) – Algemeen- blokkeer periode t/m…. vul hier in bijv. 31-12-2022. Voor deze datum kan dan niet meer geboekt worden.

Als optie zou je nog de btw rekeningen leeg kunnen boeken via het memoriaal en prive opnamen overboeken naar het kapitaal. Dit kun je het beste overleggen met je accountant of boekhouder.

Het resultaat boekjaar wordt automatisch door het systeem in het volgende boekjaar overgeboekt naar de winstreserve. Dit hoef je niet zelf te doen.

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan