Gratis proberen Inloggen
cirkel

ING spaarrekening boeken

De ING spaarrekening moet helaas handmatig geboekt worden. Omdat de spaarrekening dezelfde IBAN heeft als de gewone zakelijke rekening, kan dit niet automatisch geïmporteerd worden. De mutaties kunnen ook niet gedownload worden. Dit probleem is ook bekend bij de ING bank.

Ga naar Ebankieren-Banken, klik op de spaarrekening ING.

Kies het jaar dat je wil boeken-klik op Nieuw afschrift. Vul het nummer in van het afschrift, begin- en eindsaldo, klik op Bewaar. Nu zit je in het afschrift.

Klik op Balanstransactie, kies voor bijv. kruisposten (als het een overboeking is van de r/c)-vul het bedrag in-datum etc.-af of bijschrijving. Zo ga je door totdat je alle mutaties van het afschrift geboekt hebt, je krijgt dan een groen ‘ok’.

Tip : maak een ING sparen rekening aan onder  ‘Kassen’, je boekt dan vanuit Ebankieren direct op deze rekening. Dan hoef je de spaarrekening niet meer te muteren. Alleen de rente moet je handmatig boeken eind van het jaar.

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan