Gratis proberen Inloggen
cirkel

importeer omzetbestand

Het is mogelijk om via data entry een excel import te doen. Dit zijn alleen simpele, eenregelige, facturen met één btw percentage, met de gegevens. Dit komt dan tevoorschijn bij Verkopen-handmatig. Je kunt importeren onder Verkopen/Verkopen handmatig -> Data entry -> acties-> importeer bestand. Voor inkoopfacturen zie Uitgaven-Inkopen/kosten -> Data entry -> Acties -> importeer bestand.

Het bestand moet in CSV formaat geïmporteerd worden en de volgende kolommen bevatten in deze volgorde:

Datum
Relatie
Factuur_nr
omschrijving
bedrag_incl_btw
btw_pct
grootboekrekening
tegenrekening

voorbeeld invulbestand omzet importeren

De naam in de kolom ‘relatie’ wordt toegevoegd aan de omschrijving. Wanneer de naam in de kolom precies gelijk is aan een naam van een relatie in het systeem zal deze gekoppeld worden aan deze relatie.In de kolom grootboekrekening kunnen de omzet- of kostenrekeningen worden ingevuld.

In de kolom tegenrekening kunnen de debiteuren- of crediteurenrekeningen worden ingevuld. Wanneer deze leeg is zullen de standaard tegenrekeningen worden ingevuld van de verkopen of inkopen/kosten. Er mogen geen kas- of bankrekeningen worden ingevuld (betalingen moeten altijd via ebankieren of de Open posten worden verwerkt).

Vraag een voorbeeldbestand op via support@kleisteen.nl als je dit wil gebruiken.

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan