Gratis proberen Inloggen
cirkel

Hoe vind ik een boeking terug in het systeem ?

Heb je net iets geboekt dan kunt je dit meestal het snelst terugvinden via –laatste 25 (bij facturen , kosten etc).

Anders kun je het zoekveld bovenin ieder scherm gebruiken om relaties, factuurnummers of transacties (zoeken op bedrag of omschrijving, vink het vakje transacties aan bij het zoekveld)

Is het langer geleden dan kan het lastiger zijn om iets terug te vinden, zeker als dit niet aan een relatie was gekoppeld.

Je kunt via Ebankieren-Importeer-klik op details van de import die je gedaan hebt, hier zie je precies wat je geboekt hebt en wat nog niet.

Je kunt ook via Ebankieren-overzicht-mutaties zoeken op een bepaalde datum of periode.

Verder kun je via Boekhouding-Financieel-Kolommenbalans (kies het jaar bovenin, standaard staat hij op huidig boekjaar), van alle categorie/grootboeknummers zien wat je geboekt hebt.
Klik vooraan de regel op details en je ziet alle boekingen op dat nummer. Hier kun je ook weer doorklikken als je op details klikt vooraan de regel en kom je in de boeking terecht.

Als je de boeking koppelt aan een relatie/crediteur of debiteur dan kun je ook nog terugzoeken op relatie. Type bovenin in het scherm, in de witte zoekbalk de eerste 3 letters in van de relatie en je gaat naar de relatiekaart, hierop staan ook alle facturen/boekingen.

Je kunt ook nog zoeken op omschrijving in het hele systeem, bovenin de witte zoekbalk, bijv. type in benzine, vink dan aan TRANSACTIES en klik op het vergrootglas. Nu worden alle boekingen opgezocht met omschrijving benzine.

De omschrijving bij de boeking is dus belangrijk om goed en duidelijk in te vullen, zo kun je altijd alles terugvinden.

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan