Gratis proberen Inloggen
cirkel

Digitaal archief INBOX

U kunt uw inkoop-bonnen en facturen snel digitaal in Kleisteen koppelen aan uw kosten-transactie.

Via uw mobiel, downloaden vanaf uw computer of laat al je leveranciers direct mailen naar je Kleisteen-mailadres.

LET OP: dit kan een pdf-bestand zijn, maar ook jpeg, png, doc of excel-bestand.

 

Hoe weet ik mijn digitale mailadres?

Uw mailadres en meer informatie over documentenbeheer vindt u onder de knop in uw inbox-scherm:

Inbox

 

 

Je kunt daar ook je eigen email-alias aanmaken.

Via de link inkopen/kosten kunt u direct inboeken. Voor sneller inboeken kunt u via het linkje ‘wijzig’ kiezen/wijzigen welke leverancier u aan een gemaild document wilt koppelen. Het systeem kan dit dan de volgende keer herkennen aan het emailadres van de leverancier.

 

Op uw mobiel:

Je kunt je (foto’s van) een bonnetje natuurlijk ook vanaf je telefoon direct naar je inbox mailen, het nadeel is dan dat je alle gegevens achteraf nog in moet vullen.

De Kleisteen ‘app’ (dit is geen echte app maar je kunt dit als icoon op je scherm toevoegen voor snellere toegang) kun jeook  gebruiken om bonnetjes naar je inbox te uploaden.

Voor de eerste keer:

Ga via de browser op uw telefoon of Ipad/tablet naar www.kleisteen.nl – klik op Klantenlogin- vul inlognaam en wachtwoord in-

op een Iphone klikt u in het midden onderin het scherm op het vierkantje met een pijltje omhoog. Kies ‘Zet op beginscherm’. U ziet dan een Kleisteen-icoontje op uw beginscherm staan (alsof dit een app is). Op een android toestel bijv. Samsung druk je linksonderaan op de telefoon op een aantal onder elkaar staande streepjes, en kiest dan voor Sneltoets toevoegen aan Startscherm/pagina.

snelkoppeling-maken-naar-een-website-in-iPhone

snelkoppeling-maken-naar-een-website-in-android

Log dan in. Vul de inlognaam en wachtwoord in van de gebruiker in uw administratie ( U logt dus gewoon in op de normale manier in Kleisteen).

bonnetje uploaden

Druk op Maak foto+upload > – dan op Maak foto – kies maak foto, of bestaande foto. Maak/kies een foto (let erop dat het een duidelijke foto is en dat alle belangrijke gegevens erop staan).
Dan kiest u voor Gebruik foto. U komt dan in een scherm met als eerste veld de Crediteur/leverancier.Druk op het pijltje in het veld en selecteer met het rolmenu onderin de desbetreffende crediteur/leverancier. Klik dan op blauw veld met Gereed. Klik dan op het veld Datum, de datum van vandaag wordt ingevuld. Onderin kunt u met het rolmenu de datum aanpassen.
Klik dan op het veld Bedrag en vul het totaalbedrag van de bon in incl.btw. Selecteer dan het veld omschrijving en vul in wat de factuur betreft, bijv. “cartridges 2 stuks HP”.Als laatste klik op Upload, er verschijnt een balkje met bewegende streepjes, als de upload klaar is krijgt u een melding dat het document ge-upload is.Het document staat nu klaar in de Inbox.
U kunt deze velden ook later invullen wanneer u het bonnetje inboekt in Kleisteen, maar zeker wanneer iemand anders dit doet is het handig dat dit vast bij het uploaden is gebeurd.

 

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan