Gratis proberen Inloggen
cirkel

Creditcard verwerken

De bonnen van de creditcard boek je in via Inbox in Kleisteen ( als je de bonnen hebt gemaild of geupload) je kiest dan voor Inkopen/kosten-gebruik als tegenrekening geen Crediteuren maar Credit card, indien nodig maak voor elke creditcard een categorie aan.

Als je het afschrift krijgt van de credit card dan ga je naar Open posten-Credit card-kies voor Alle transacties-Acties-Samenvoegen-vink de facturen aan die samen exact het bedrag vormen van het creditcard afschrift-klik op Bewaar.

Als je nu de bank gaat inlezen dan krijg je in het scherm Ebankieren-Afboeken een match met de facturen die je hebt samengevoegd.

Wanneer er veel vreemde valuta facturen zijn, waarvan je het exacte bedrag pas in euro’s weet wanneer dit afgeschreven wordt, kun je deze eventueel ook pas op dat moment inboeken.

Het is ook mogelijk om het bedrag van de creditcard-afschrijving te verdelen in het afboekscherm. Op die manier krijg je ook een match met de ingeboekte facturen. Verdelen kan aan de rechterkant van het afboekscherm, onder de knop Acties.

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan