Gratis proberen Inloggen
cirkel

BTW aangifte verzenden naar Digipoort

Accountants- en administratiekantoren kunnen met de BTW module van Kleisteen de BTW-, ICP- en Suppletie aangiften van al hun klanten efficiënt beheren en versturen naar Digipoort van de Belastingdienst. De aangiften worden verstuurd via een verzamelcertificaat, er is geen eigen PKI overheidscertificaat vereist op dit moment.De BTW module kost € 17,50 per maand excl. btw voor al je klanten, dit is inclusief alle aangiften.

In de administratie van de klant:  Boekhouding -> BTW -> Nieuwe aangifte.

Kies de periode en klik op OK.

Bovenin zie je 3 knoppen, BTW aangifte – Cumulatief – Vast te leggen

Cumulatief: hier zie je een uitsplitsing van de huidige aangifteperiode en de evt. mutaties uit voorgaande perioden (die nog niet aangegeven zijn) in aparte kolom Bedrag suppletie en OB suppletie. Deze worden meegenomen in de huidige periode.

De “Vast te leggen knop” is bedoeld om de aangifte vast te leggen. Klik op Bewaar en de aangifte is vastgelegd, alle mutaties in onderliggende periode worden geblokkeerd.

De aangifte zoals die wordt ingediend is nu zichtbaar, controleer de gegevens die erop vermeld staan.

Onder de knop Acties vind je de optie-Verzend OB/BTW aangifte.

Voor het verzenden van de aangiften werkt Kleisteen samen met Creaim.

Begin altijd op tijd met het inzenden van de BTW aangiften. Controleer ook altijd nog zelf de aangiften, Kleisteen is niet verantwoordelijk voor te laat of onjuist inzenden, al zullen wij er altijd alles aan doen om klanten bij te staan bij voorkomende problemen en vragen.

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan