Gratis proberen Inloggen
cirkel

Banken importeren

Vrijwel alle bekende banken kunnen in Kleisteen handmatig worden geïmporteerd. Doet u dit bij voorkeur in Camt.053 als dit beschikbaar is. (anders MT940 formaat)

Gebruik liever geen formaten door elkaar (csv, mt940 en camt), want dan wordt het voor Kleisteen onmogelijk om bijvoorbeeld dubbelen eruit te halen.

Automatische koppeling is ook mogelijk!

Dit gaat ongeveer als volgt, echter de interface van de banken kan nogal eens wijzigen.

Bij de Rabobank vindt je de download onder het kopje ‘betalen en sparen’.

Bij de ABNAMRO staat dit onder ’tools’ ->mutaties.

Bij de ING staat dit onder Overzicht -> download.

Kies de periode en het formaat.

Download het bestand, ga dan naar Kleisteen-ebankieren-importeer, en kies daar het bestand van uw computer (open het bestand niet tussendoor, hierdoor kan het formaat wijzigen waardoor het niet meer geïmporteerd kan worden).

FAQ: Er wordt niets geïmporteerd?

LET OP: Als je een foutmelding krijgt ivm een blokkeerdatum: Kleisteen checkt de laatste datum dat er mutaties zijn geïmporteerd. Dit wordt ingesteld als blokkeerdatum. Probeer je dan mutaties VOOR die datum te importeren, dan krijg je een foutmelding. (per oktober 2023 is het automatisch instellen van de blokkeerdatum weer afgeschaft wegens te veel vragen hierover, echter dit probleem kan zich nog steeds voordoen wanneer je oudere mutaties wilt importeren).

Dit kun je omzeilen door de blokkeerdatum zelf aan te passen. Dit kan via icoontjes links in ieder scherm bij instellingen, kies ‘banken’, kies onder de Actieknop bovenin dit scherm weer instellingen bank. In de pop-up kun je de blokkeerdatum zelf aanpassen.

blokkeerdatum bank

 

Imports of mutaties zelf verwijderen, handmatig mutaties toevoegen:

Zie deze handleiding

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan