Gratis proberen Inloggen
cirkel

Abonnement of NAW/IBAN wijzigen-afmelden

Abonnement wijzigen

Icoontjes links-> bedrijfsgegevens- tab Abonnement

Afmelden

U kunt zich hier tevens afmelden middels het tabje Afmelden, vink aan Ik meld mij af…. en druk op Deactiveer. Wij bewaren de gegevens en documenten/digitaal archief, minimaal 7 jaar gratis. U kunt in blijven loggen en gegevens inzien, printen en downloaden.

 

Versie/abonnement aanpassen
Om van versie te wisselen: Kies het gewenste abonnement, bewaar en log opnieuw in. Het nieuwe abonnement kunt u direct gebruiken.

Direct na aanmelden, gedurende de eerste maand, kunt u wijzigen zonder dat dit kosten met zich meebrengt. De abonnementsvorm die u op het moment van factureren heeft, wordt in rekening gebracht.
Na de eerste maand geldt: Indien u uw abonnement wijzigt, wordt het nieuwe abonnement pas de eerstvolgende maand in rekening gebracht. Indien u in een maand uw abonnement opwaardeert en vervolgens weer terugzet, zal gedurende minimaal een maand het duurdere abonnement in rekening worden gebracht. Dit om misbruik te voorkomen.
Indien u van een hogere naar een lagere versie gaat, blijven ook alle gegevens behouden.
Als u bijvoorbeeld in de Business-versie projecten heeft opgeslagen, later naar de ZZP-versie gaat en op een later tijdstip toch weer overstapt naar Business, zult u uw gegevens nog steeds zien.

NAW-gegevens wijzigen:

U kunt al uw eigen gegevens ook wijzigen via Icoontjes links-> bedrijfsgegevens.

Tevens kunt u hier uw e-mailadres wijzigen.
Ook uw IBAN-nummer kunt u hier wijzigen. De automatische afschrijving van het abonnement wordt van dit rekeningnummer gedaan.

Facturen Kleisteen

Deze vindt u in het beheerscherm (dus VOORdat u naar de administratie doorklikt) , icoontje linksonder.

U kunt hier uw facturen van Kleisteen inzien en zelf downloaden.
Kleisteen verstuurt geen facturen per post uit kosten- en efficiency overwegingen. Dit zou ook niet nodig hoeven te zijn aangezien het een abonnement betreft en maandelijks dezelfde kosten met zich meebrengt. Facturen worden wel per e-mail verzonden.

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan