Met Kleisteen kunt u gratis UBL facturen verzenden én ontvangen!

UBL facturen e-facturen

UBL??

Staat voor Universal Business Language. Dat zegt nog niet veel.

Toch is dit in de praktijk een heel handig middel.
Het versturen en ontvangen van e-facturen of UBL facturen zorgt ervoor dat facturen die u ontvangt snel in uw boekhouding worden verwerkt. Gegevens zoals datum, bedrag, btw en omschrijving worden meteen ingelezen zodat u dit niet in hoeft te voeren. U controleert en vult eventueel aan en de boeking is gemaakt.
Dus geen facturen meer overtikken of inkloppen.

Facturen die u verzendt vanuit Kleisteen worden automatisch ook in UBL verzonden.

Het verzenden  en ontvangen van e-facturen is gratis!

Nog niet iedereen doet mee met UBL facturen

Helaas sturen nog niet alle boekhoudpakketten hun facturen in UBL-formaat, het aantal neemt echter wel toe. Wilt u uw administratie zo efficiënt mogelijk inrichten en zoveel mogelijk tijd besparen, dan kunnen wij alle facturen die niet als UBL-factuur in uw inbox komen, alsnog voor u omzetten.

Hiervoor werken wij samen met Go2ubl en Elvy. Aan deze service zijn wel kosten verbonden.

Waarom UBL?

UBL facturen kunnen veel sneller worden verwerkt, daarnaast wordt de kans op fouten drastisch verminderd.

UBL facturen versturen en ontvangen is weer een stap op weg naar het zoveel mogelijk automatiseren van alle stappen van uw administratie, zodat u uiteindelijk tijd en geld bespaart.

Zie ook Kleisteen Auto Pilot

UBL versus scan@herken

UBL kunt u zien als de digitale versie van scan&herken software. De digitale factuur wordt per mail naar uw inbox in Kleisteen gestuurd, het UBL-formaat zorgt voor de herkenning, en hij kan direct worden ingeboekt. De digitale factuur wordt bewaard bij de boeking.Deze is meestal gewoon in pdf-formaat zodat u deze altijd kunt bekijken.
U hoeft dus ook geen facturen meer uit te printen en te bewaren!

UBL facturen verplicht bij de overheid

Facturen naar de overheid moeten verplicht in UBL worden verzonden. Helaas hanteert de overheid een afwijkende standaard hiervoor.
U kunt in Kleisteen facturen naar de overheid sturen via een samenwerkingsverband met Storecove

GRATIS PROBEREN

Kleisteen is de eerste 30 dagen gratis. Na aanmelding staat er een basisadministratie voor u klaar. Mocht u er niet uitkomen dan helpen wij u op weg met een telefonisch startconsult. Support per e-mail zit ook bij de prijs inbegrepen. Nog twijfels? Lees dan onze referenties en luister naar een aantal tevreden klanten.

NU AANMELDEN

“EEN VERADEMING NA AL MIJN PROBLEMEN MET MIJN VORIGE BOEKHOUDPROGRAMMA”