Met Kleisteen kunt u gratis UBL facturen verzenden én ontvangen!

UBL facturen e-facturen

UBL??

Betekent niets anders dan Universal Business Language. Dat zegt u waarschijnlijk nog niet veel.

Toch is dit in de praktijk een heel handig middel.
Het versturen en ontvangen van e-facturen of UBL facturen zorgt ervoor dat facturen die u ontvangt snel in uw boekhouding worden verwerkt.
Dus geen facturen meer overtikken of inkloppen.

Facturen die u verzendt vanuit Kleisteen worden automatisch ook in UBL verzonden.

Het verzenden  en ontvangen van e-facturen is gratis!

U hoeft niets te doen voor uw e-facturen!

Gelukkig hoeft u hier helemaal niets voor te doen. Met iedere inkomende en uitgaande e-factuur in Kleisteen wordt een UBL-factuur (een bestandje eindigend op .xml) meegestuurd, dat in steeds meer boekhoudpakketten kan worden ingelezen.

UBL facturen kunnen veel sneller worden verwerkt, daarnaast wordt de kans op fouten drastisch verminderd.

Waarom UBL?

UBL facturen versturen en ontvangen is weer een stap op weg naar het zoveel mogelijk automatiseren van alle stappen van uw administratie, zodat u uiteindelijk tijd en geld bespaart.

Zie ook Kleisteen Auto Pilot

Per 1 januari UBL facturen verplicht bij de overheid

Facturen naar de overheid moeten per 1 januari 2017 verplicht in UBL worden verzonden. Helaas hanteert de overheid een afwijkende standaard hiervoor.
U kunt in Kleisteen facturen naar de overheid sturen via een samenwerkingsverband met Storecove

Nog niet alle leveranciers sturen u een UBL factuur. Kleisteen is dan ook momenteel druk bezig om te zorgen dat alle digitale facturen, als deze geen UBL bevatten, alsnog omgezet worden naar dit formaat.

De ideale situatie is dat u naar uw Kleisteen inbox gaat, u klikt op ‘boeken’ bij de betreffende UBL factuur, checkt nog even de gegevens en klikt op OK!

GRATIS PROBEREN

Kleisteen is de eerste 60 dagen gratis. Na aanmelding staat er een basisadministratie voor u klaar. Mocht u er niet uitkomen dan helpen wij u op weg met een telefonisch startconsult. Support per e-mail zit ook bij de prijs inbegrepen. Nog twijfels? Lees dan onze referenties en luister naar een aantal tevreden klanten.

NU AANMELDEN

“EEN VERADEMING NA AL MIJN PROBLEMEN MET MIJN VORIGE BOEKHOUDPROGRAMMA”