Gratis proberen Inloggen
cirkel
cirkels

Boekhoudsoftware

Starten met een bedrijf vergt veel energie en administratieve handelingen. Je bent er nu achter dat alleen een Excel-bestand niet voldoende is om jouw administratie goed bij te houden. Het kost veel tijd en geeft niet het overzicht wat je nodig hebt. Kleisteen heeft hiervoor dé oplossing: online boekhoudsoftware. Jouw kostbare tijd kun je beter stoppen in je eigen bedrijf op het gebied waar jij de expert in bent. Door de boekhoudsoftware van Kleisteen krijg je deze tijd.

Wat biedt de boekhoudsoftware Kleisteen jou?

  • Overzicht in jouw bedrijf
  • In één opslag zien wat er in- en uitgaat, door o.a. een overzichtelijk dashboard
  • Onbeperkt digitale facturen sturen naar de klant
  • Geef je boekhouder inzicht in je financiën door dit online boekhoudsoftware te delen
  • Makkelijk je btw-aangifte. Met één druk op de knop stuur je jouw aangifte naar onze blauwe vrienden.

Boekhoudsoftware zeer geschikt voor ZZP en MKB

De boekhoudsoftware van Kleisteen is zeer geschikt voor ZZP’ers en MKB’ers. Wist je dat je gemiddeld negen uur per week bezig bent met je administratie? Tijd die je beter kunt besteden in je bedrijf. Met de online boekhoudsoftware bespaar je vele uren van deze tijd en de kans op fouten is een stuk minder.

De boekhoudsoftware zzp is er al vanaf €17,50 per maand en de eerste maand is gratis! Zo kun je eerst proberen of dit online boekhoudsoftware goed bij je past. Waar jouw bedrijf groeit, groeit het boekhoudsoftware met je mee. Personeel in dienst? Dan past het boekhoudsoftware MKB beter bij jouw bedrijf. Eenvoudig om te zetten en neem de tijd. Ook deze online boekhoudsoftware is eerst een maand op proef.

Vergelijken van boekhoudsoftware voor de beste beslissing

Er is ontzettend veel keus op het gebied van boekhoudsoftware en dat maakt de beslissing best lastig. Kleisteen begrijpt dit en denkt graag met je mee. Vergelijk de online boekhoudsoftware eenvoudig door een proefperiode aan te vragen. Deze proefperiode duurt 30 dagen. Ruim de tijd om de juiste afweging te maken!

Kleisteen is de specialist op het gebied van online boekhoudsoftware

Kleisteen staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Niet voor niets al jaren een bekende naam als het gaat om online boekhoudsoftware. Keisteen is in 2003 opgericht en was een van de eerste online boekhoudsoftware systemen in Nederland! Ons doel was een boekhoudpakket te ontwikkelen dat gebruiksvriendelijk was, maar ook betaalbaar. Dat is gelukt en gebleven.

Door de samenwerking met vele ondernemers en administratiekantoren is dit pakket uitgegroeid tot de online boekhoudsoftware die het nu is. Eenvoudig in gebruik en web-based. Overal inloggen is hierdoor mogelijk en dat vinden we belangrijk. Waar je ook bent, jij hebt direct inzicht in jouw administratie van jouw bedrijf.

Boekhoudsoftware gratis is niet de boekhoudsoftware voor jouw bedrijf

Houd er tijdens de zoektocht rekening mee dat ‘gratis’ niet helemaal gratis is. De gratis boekhoudsoftware opties die er zijn, zijn meestal niet de oplossingen voor jouw administratie en ben je uiteindelijk meer geld kwijt dan met een totaalpakket waar wel kosten aan verbonden zijn.

Kleisteen biedt transparantie. Een standaardpakket heb je bij ons al voor €17,50 met onbeperkt factureren. Bij Kleisteen is het ‘what you see is what you get’. Heb je extra tools nodig, dan betaal je daar extra voor. Geen verrassingen, maar duidelijkheid bij Kleisteen online boekhoudsoftware.

Onze boekhoudsoftware voor ieder besturingssysteem

Ben jij fan van Apple? Wij ook! Onze software is te gebruiken op alle Apple producten. Zoek dus niet langer verder, want onze online boekhoudsoftware functioneert perfect op jouw Mac.

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan