Gratis proberen Inloggen
cirkel
cirkels

Boekhoudsoftware: optimaliseer je bedrijfsadministratie met Kleisteen

Als ondernemer weet je dat het runnen van een bedrijf veel energie en administratieve handelingen vereist. Het bijhouden van je administratie in een Excel-bestand is tijdrovend en biedt vaak niet het gewenste overzicht. Gelukkig heeft Kleisteen dé oplossing voor jou: online boekhoudsoftware. Met Kleisteen bespaar je kostbare tijd die je kunt besteden aan je expertise. De boekhoudsoftware van Kleisteen geeft je de controle en het overzicht dat je nodig hebt.

Bekijk hier onze boekhoudpakketten

De voordelen van Kleisteen boekhoudsoftware

1. Overzicht in je bedrijf

Met de online boekhoudsoftware van Kleisteen behoud je in één oogopslag het overzicht over je financiën. Het dashboard biedt een helder en overzichtelijk beeld van je inkomsten en uitgaven. Hierdoor kun je snel belangrijke financiële beslissingen nemen en je bedrijf effectief sturen.

2. Efficiënt factureren

Met Kleisteen kun je onbeperkt digitale facturen naar je klanten sturen. Ja, zélfs bij het Standaardpakket (€18,50 p/m). Dit bespaart je niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je facturatieproces professioneel en gestroomlijnd verloopt. Het opvolgen van openstaande betalingen wordt eenvoudig en je klanten ervaren het gemak van snelle digitale facturatie.

3. Samenwerking met je boekhouder

Ons advies is om altijd samen te werken met een boekhouder. Zeker als je onderneming groeit en je financiën toenemen. Wanneer dit gebeurt, gaat er alsmaar meer tijd in de administratie zitten en houd jij minder tijd over voor het échte ondernemen. Omdat je ook niet wilt dat je (te) vluchtig te werk gaat, is een boekhouder een slimme keuze. Met de boekhoudsoftware van Kleisteen kun je gewoon eenvoudig je boekhouder toegang geven tot je financiële gegevens. Samenwerken wordt efficiënter en je boekhouder kan je beter adviseren op basis van real-time informatie.

4. Eenvoudige BTW-aangifte

BTW-aangifte doen is vaak een tijdrovende en complexe taak. Met Kleisteen wordt het een fluitje van een cent. Met slechts één druk op de knop kun je je aangifte versturen naar de Belastingdienst. Zo bespaar je tijd en kun je erop vertrouwen dat je aangifte correct en tijdig wordt ingediend.

Ook geschikt voor ZZP'ers en MKB'ers

De boekhoudsoftware van Kleisteen is speciaal ontwikkeld voor íedere ondernemer. Wist je dat ondernemers gemiddeld negen uur per week besteden aan hun administratie? Met Kleisteen bespaar je vele uren aan administratieve taken en minimaliseer je de kans op fouten. Als ondernemer kun je je kostbare tijd beter investeren in het laten groeien van je bedrijf en het benutten van je expertise. Of je nu ZZP'er of MKB'er bent of zelfs al jaren meedraait.

Welke type ondernemer ben jij?

Flexibele Prijsstructuur

Kleisteen biedt verschillende prijspakketten aan, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je bedrijf past. Voor ZZP'ers is er al een uitgebreid boekhoudsoftwarepakket beschikbaar vanaf €18,50 per maand. En het beste is: de eerste maand is gratis! Op deze manier kun je de software eerst uitproberen voordat je een definitieve beslissing neemt. Wanneer je bedrijf groeit en je personeel in dienst hebt, kun je eenvoudig overstappen naar Premium of Pro. Kleisteen groeit met jouw bedrijf mee, zodat je altijd de juiste tools hebt om je administratie effectief te beheren.

Benieuwd welk pakket bij jou past?

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Kleisteen is al jarenlang een bekende naam in de wereld van online boekhoudsoftware. Sinds de oprichting in 2003 is het uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor ondernemers en administratiekantoren. Het gebruiksvriendelijke en betaalbare boekhoudpakket heeft de tand des tijds doorstaan en blijft constant verbeteren.

Met Kleisteen kun je overal en altijd inloggen, dankzij de web-based software. Of je nu op kantoor bent of onderweg, je hebt direct toegang tot je bedrijfsadministratie. Dit biedt je flexibiliteit en zorgt ervoor dat je altijd up-to-date bent.

Daarom boekhoudsoftware van Kleisteen

Bij het vergelijken van boekhoudsoftware is het belangrijk om te onthouden dat "gratis" niet altijd de beste keuze is. Gratis boekhoudsoftwareopties hebben vaak beperkingen en kunnen uiteindelijk duurder uitvallen dan een uitgebreider pakket met duidelijke prijzen.

Kleisteen staat voor transparantie. Met een standaardpakket vanaf €17,50 per maand krijg je onbeperkte facturatie. Extra tools zijn beschikbaar tegen een meerprijs. Bij Kleisteen krijg je precies wat je ziet. Geen verrassingen, maar duidelijkheid en eerlijke prijzen voor hoogwaardige boekhoudsoftware.

Start vandaag nog

Kleisteen biedt een geavanceerde online boekhoudsoftwareoplossing voor ZZP'ers en MKB'ers. Met overzichtelijke dashboards, efficiënte facturatie, samenwerking met je boekhouder en eenvoudige BTW-aangifte, helpt Kleisteen je om je bedrijfsadministratie te optimaliseren. De flexibele prijsstructuur zorgt ervoor dat je kunt groeien met de software en alleen betaalt voor de tools die je nodig hebt. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid met Kleisteen en bespaar kostbare tijd die je kunt investeren in het laten groeien van je bedrijf.

Probeer Kleisteen gratis uit

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan