Gratis proberen Inloggen
cirkel
cirkels

Boekhoudprogramma ZZP

Als zzp’er is het van belang om je financiën op orde te houden. Boekhoudprogramma Kleisteen kan daarbij helpen. Kleisteen biedt een uitstekend boekhoudprogramma voor zzp’ers, die je helpt om efficiënt en gemakkelijk je boekhouding te regelen. Onze software maakt het gemakkelijk om je inkomsten en uitgaven bij te houden, zodat je altijd overzicht hebt over je financiële situatie. Bovendien kun je gemakkelijk facturen maken en versturen, zodat je snel betaald wordt door je klanten. Onze software is ook zeer gebruiksvriendelijk en we bieden uitgebreide online handleidingen en support, zodat je altijd hulp kunt krijgen als je vragen hebt. Als je op zoek bent naar betrouwbare boekhoudsoftware voor zzp’ers, dan is Kleisteen zeker een goede keuze.

Beste boekhoudprogramma zzp?

Er zijn verschillende boekhoudprogramma’s beschikbaar voor zzp’ers. Wat het beste pakket is, is moeilijk te zeggen. Dit hangt af van jouw wensen. Het is belangrijk om te onderzoeken welk pakket het beste bij je behoeften past. Sommige dingen om te overwegen bij het kiezen van een boekhoudprogramma voor zzp’ers zijn:

✓ Gebruiksvriendelijkheid
✓ Kosten
✓ Functies
✓ Integraties
✓ Ondersteuning

Kleisteen groeit met je mee

Verschillende online boekhoudprogramma’s profileren zich als een geschikt boekhoudprogramma voor ZZPers, maar als je bedrijf een succes wordt, kun je dan nog met hetzelfde pakket uit de voeten? Overstappen kost tijd en geld.

Kun je makkelijk en betaalbaar met meerdere mensen werken in je digitale boekhouding? Kun je instellen of iemand toegang heeft tot een deel van de online administratie (bijvoorbeeld alleen uren invoeren), kun je makkelijk meerdere administraties beheren en online samenwerken, moet er misschien een autorisatie-mogelijkheid komen voor ingevoerde facturen? In Kleisteen kan het allemaal. Je besteedt met Kleisteen ook veel minder tijd aan je boekhouding dan met een gratis boekhoudprogramma, offline boekhoudprogramma of een boekhouding in excel.

Gratis boekhoudprogramma zzp

Bij Kleisteen online boekhouden bieden we een uitstekend boekhoudprogramma voor zzp’ers. De eerste maand is gratis! En ben je dit jaar gestart als ondernemer? Dan ontvang je korting op je eerste jaar bij Kleisteen.

De gratis proefperiode van een maand betekent dat je de tijd hebt om Kleisteen uit te proberen en te zien of het bij je past voordat je ervoor betaalt. Uiteraard is het boekhoudprogramma zzp niet gratis. Na de eerste maand betaal je slechts 17,50 per maand voor ons boekhoudprogramma. Dit is een zeer redelijke prijs voor de krachtige functionaliteiten die het programma biedt.

Een gratis boekhoudprogramma voor zzp zal je niet zoveel voordeel opleveren als die van Kleisteen. Zo loop je vaak tegen beperkingen aan. Bijvoorbeeld dat je boven een bepaald aantal facturen moet gaan betalen, of dat je moet betalen als je jouw administratie wilt opslaan. Kijk dus goed naar de voorwaarden als je een ander gratis boekhoudprogramma uitprobeert.

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan