Gratis proberen Inloggen
cirkel
cirkels

Boekhoudprogramma ZZP

Als zzp’er is het van belang om je financiën op orde te houden. Boekhoudprogramma Kleisteen kan daarbij helpen. Kleisteen biedt een uitstekend boekhoudprogramma voor zzp’ers, die je helpt om efficiënt en gemakkelijk je boekhouding te regelen. Onze software maakt het gemakkelijk om je inkomsten en uitgaven bij te houden, zodat je altijd overzicht hebt over je financiële situatie. Bovendien kun je gemakkelijk facturen maken en versturen, zodat je snel betaald wordt door je klanten. Onze software is ook zeer gebruiksvriendelijk en we bieden uitgebreide online handleidingen en support, zodat je altijd hulp kunt krijgen als je vragen hebt. Als je op zoek bent naar betrouwbare boekhoudsoftware voor zzp’ers, dan is Kleisteen zeker een goede keuze.

Lees meer wat wij kunnen betekenen voor ondernemers

 

Beste boekhoudprogramma zzp?

Er zijn verschillende boekhoudprogramma’s beschikbaar voor zzp’ers. Wat het beste pakket is, is moeilijk te zeggen. Dit hangt af van jouw wensen. Het is belangrijk om te onderzoeken welk pakket het beste bij je behoeften past. Sommige dingen om te overwegen bij het kiezen van een boekhoudprogramma voor zzp’ers zijn:

✓ Gebruiksvriendelijkheid
✓ Kosten
✓ Functies
✓ Integraties
✓ Ondersteuning

Kleisteen groeit met je mee

Verschillende online boekhoudprogramma’s profileren zich als een geschikt boekhoudprogramma voor ZZPers, maar als je bedrijf een succes wordt, kun je dan nog met hetzelfde pakket uit de voeten? Overstappen kost tijd en geld.

Kun je makkelijk en betaalbaar met meerdere mensen werken in je digitale boekhouding? Kun je instellen of iemand toegang heeft tot een deel van de online administratie (bijvoorbeeld alleen uren invoeren), kun je makkelijk meerdere administraties beheren en online samenwerken, moet er misschien een autorisatie-mogelijkheid komen voor ingevoerde facturen? In Kleisteen kan het allemaal. Je besteedt met Kleisteen ook veel minder tijd aan je boekhouding dan met een gratis boekhoudprogramma, offline boekhoudprogramma of een boekhouding in excel.

Bespaar tijd met een boekhoudprogramma

Als ondernemer is het altijd druk. Het laatste wat u dan nog wilt, is kostbare tijd verliezen aan uw boekhouding. Met handige functies zoals de automatische invoer van transacties, digitale facturatie, UBL facturen en belastingaangiften bespaart u uren van handmatige administratie.

Dit boekhoudprogramma is ontworpen met het oog op de drukke ZZP'er. Bespaar tijd, verminder stress en focus op wat echt belangrijk is voor uw onderneming. Uw tijd is goud waard; besteed het wijselijk!

Start vandaag nog met Kleisteen online boekhouden

Krijg 30 dagen gratis volledige toegang tot ons systeem.

cirkels cirkel
cirkels
cirkel

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een (support) vraag of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan