Welkom bij Kleisteen Online Boekhouden, dé plek voor ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken gratis boekhoudprogramma. Onze online boekhouden gratis oplossing is speciaal ontworpen voor ZZP’ers, waardoor u zich kunt concentreren op het runnen van uw bedrijf, terwijl wij u helpen met uw administratie.

Waarom kiezen voor online boekhouden ZZP met Kleisteen?

Als ZZP’er is het van groot belang om uw financiën op orde te hebben. Met ons online boekhouden ZZP platform kunt u eenvoudig en snel al uw boekhoudkundige taken uitvoeren, zoals het bijhouden van inkomsten en uitgaven, het opstellen van facturen en het indienen van belastingaangiften. Bovendien kunt u met onze gratis boekhoudprogramma direct aan de slag zonder verborgen kosten. Hier zijn enkele voordelen van het kiezen voor Kleisteen Online Boekhouden:

  • Gebruiksvriendelijk: Onze software is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, zodat u snel en eenvoudig uw administratie kunt bijhouden.
  • Altijd up-to-date: Onze online boekhouden gratis oplossing zorgt ervoor dat u altijd toegang heeft tot de meest recente financiële gegevens van uw bedrijf, waar u ook bent.
  • Veilig en betrouwbaar: Uw gegevens worden opgeslagen in beveiligde datacenters, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw informatie veilig is.
  • Ondersteuning: Ons team van experts staat altijd klaar om u te helpen met eventuele vragen of problemen met betrekking tot uw boekhouding.
Bekijk alle pakketten en prijzen

Begin vandaag nog met Boekhouden Online Gratis

Wacht niet langer en ervaar zelf het gemak van online boekhouden gratis met Kleisteen Online Boekhouden. Meld u aan voor ons gratis boekhoudprogramma en ontdek hoe eenvoudig het is om uw financiën op orde te houden. Profiteer van de voordelen en de tijdsbesparing die ons online boekhouden ZZP platform u biedt. Maak uw leven als ZZP’er eenvoudiger en begin vandaag nog met boekhouden online gratis!

Boekhouden onderweg met onze boekhouding app

Bij Kleisteen Online Boekhouden begrijpen we dat als ZZP’er, u vaak onderweg bent en flexibiliteit nodig heeft bij het bijhouden van uw administratie. Daarom bieden wij een handige boekhouding app aan, die naadloos aansluit op ons online boekhouden gratis platform. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android en stelt u in staat om altijd en overal uw boekhouding te beheren.

Met onze boekhouding app kunt u eenvoudig uw uitgaven en inkomsten bijhouden, facturen opstellen en versturen, en zelfs bonnetjes en facturen inscannen met de ingebouwde scanner. Al uw gegevens worden automatisch gesynchroniseerd met uw online boekhouden ZZP account, zodat u altijd een actueel overzicht heeft van uw financiële situatie. Zo houdt u meer tijd over voor wat echt belangrijk is: het succesvol runnen van uw bedrijf.

Download de Kleisteen Online Boekhouden app vandaag nog en ontdek hoe gemakkelijk het is om uw boekhouding onderweg te beheren met ons gratis boekhoudprogramma!

NU AANMELDEN

“EEN VERADEMING NA AL MIJN PROBLEMEN MET MIJN VORIGE BOEKHOUDPROGRAMMA”