Loading...
MKB2019-03-06T14:50:22+00:00

ONLINE BOEKHOUDEN VOOR HET MKB

Kleisteen biedt uitgebreide functionaliteit voor een diversiteit aan ondernemingen in het MKB waarbij onze focus ligt op bedrijven tot 20 medewerkers. We hebben klanten in uiteenlopende takken van sport zoals zakelijke dienstverlening, beauty- health- en wellness, ICT, de creatieve sector, handel en detailhandel, webwinkels, klusbedrijven, high-tech en ambachtelijke bedrijven.

INFORMATIE EN OVERZICHT

Na inloggen ziet u meteen het actuele overzicht van omzet en kosten, cashflow en bruto-winst marge. Met de inzoom-functie kunt u snel vanuit een overzicht doorklikken naar onderliggende boekingen. Zo ziet u meteen waar de uitschieters naar boven of beneden aan te danken zijn.

BEKIJK HIER HET UITGEBREIDE FUNCTIE-OVERZICHT

MAKKELIJK SAMENWERKEN MET UW BOEKHOUDER

U kunt uw boekhouder toegang geven tot uw administratie zodat hij altijd en overal kan meekijken.
Of u laat de administratie aan uw boekhouder over, en u kijkt mee.
Afhankelijk van uw wensen zijn alle vormen van samenwerking mogelijk.

KLEISTEEN AANPASSEN AAN UW BEDRIJF

Kleisteen is meteen na aanmelden klaar voor gebruik en boekhoudkundige kennis is geen must. MAAR: wilt u Kleisteen aanpassen aan de wensen van uw onderneming?

  • Zelf grootboekrekeningen wijzigen of toevoegen?
  • Memoriaalboekingen maken?

Dat kan allemaal, want uit ervaring weten we dat kleine ondernemingen niet per definitie simpele wensen en een simpele boekhouding hebben. Met alle mogelijkheden en instellingen is Kleisteen ook geschikt voor complexere bedrijfsvoeringen.

SNEL UREN FACTUREREN

Een van de vele mogelijkheden in het Premium pakket (25,- per maand) is het vastleggen en factureren van uren. Ook via uw mobiel kunt u uren invoeren.
Ook projectbeheer is opgenomen in de Premium versie, voor veel MKB-bedrijven een onmisbare manier om meer overzicht te houden op omzet en uitgaven. Verder beschikt u over artikelbeheer en een budgetteringsmodule.

KLEISTEEN BLIJFT BETAALBAAR

U betaalt voor alle functionaliteiten nooit meer dan 35,- per maand. Inclusief budgetteren en voorraadbeheer. Er kunnen WEL extra kosten zijn voor meerdere medewerkers. Is een aparte inlog/gebruiker nodig dan kost dit 3,50 per maand.

NU AANMELDEN

“Uiteraard werkt Kleisteen op een MAC”